Auguszta napja van. | 2024.03.29

Győzelemmel kezdtek a barcikai kézilabdások

2015-09-22 14:02:19

Szezon előtti forma, szokták sokszor az edzők emlegetni, ha a csapatuk nem a legjobb tudásuk szerint játszik. Nos, a hétvégén megrendezésre került Kazincbarcika – Debrecen NB II-es kézilabda mérkőzés első félidejére is igaz volt ez a közhely. Számtalan kihagyott ziccer, eladott labdák és technikai hibák jellemezték a mérkőzés ezen szakaszát, szerencsére ez mind a két csapatra jellemző volt. Az első félidőben hazai részről egyedüliként Teremyt lehet kiemelni, aki kiváló formában védett, neki köszönhetjük, hogy csak 7 gólt kaptunk az első félidőben.

A második félidő aztán állomszerűen kezdődött, percek alatt 5 gólt lőve, egyet sem kapva gyakorlatilag eldöntöttük a mérkőzés sorsát. Mészáros Gyula és Saláta Domonkos gólerős játékának köszönhetően 8 -9 gólosra duzzadt a különbség, de a megfiatalított Debrecen nem adta fel és rendre felzárkózott csapatunkra. A győzelem azonban nem forgott veszélyben és így Závodszky mester mindenkinek játéklehetőséget tudott adni ezen a szombat délutánon.

Kazincbarcikai KSE - Debreceni EAC 27-22 (9-7)

Putnok, Városi Sportcsarnok
Vezette: Tóth, Tóth
50 néző

KKSE: Teremy (kapus) - Szilágyi Sz., Harkó 4, Dobó, Pillár 3, Hangos 3, Novák csere: Lezák (kapus), Balogh (kapus), Mészáros 9, Saláta 6, Kovács R. 1, Kovács D., Nagy Zs. 1, Tóth Á,

Edző: Závodszky István

 

Első forduló további eredményei:

Tiszavasvári SE - Hajdúnánás 25 – 22

Bőcs KSC - Hajdúböszörményi TE 26 – 26

Fehérgyarmati VSE - Rádió M Miskolc 30 – 23

Balmazújvárosi KK U23 - Berettyó MSE 34 – 27

Mezőkövesdi KC U23 - Kisvárdai KC 28 – 25

 

HAJRÁ BARCIKA!!!

 

forrás: kazincbarcikaikse.hu