Auguszta napja van. | 2024.03.29

Magabiztos győzelem Mátészalkán – KKSE

2015-05-11 17:43:23

Idegenben aratott nagyarányú győzelmet a Kazincbarcikai KSE NB II-es férfi kézilabda csapata és ezzel továbbra is harcban áll az ezüstéremért vívott csatában.
A hétvégi fordulóban az a Mátészalka volt az ellenfél, akik már az utolsó mérkőzések eredményeitől függetlenül kieső helyen végeznek a bajnokságban. Ennek ellenére a barcikaiak nem vették félvállról a mérkőzést és végig koncentráltan kézilabdáztak. Az első félidőben még viszonylag jól tartotta magát a Szabolcs megyei gárda, de már ebben a játékrészben is érezni lehetett, hogy a Barcika nagyobb játékerőt képvisel. A második játékrészben ez már a gólok számában is meglátszott, egyre nagyobb különbség alakult ki a két csapat között. A vendégcsapatból mindenki játéklehetőséget kapott és ezt igyekezett jó játékkal meghálálni. Összességében azt lehet elmondani, hogy egy könnyed mérkőzésen sikerült nagyarányú győzelmet szerezni.


Mátészalkai MTK – Kazincbarcikai KSE 23-33 (13-17)
Városi Sportcsarnok, Mátészalka
50 néző
jv: Szammer, Fibec


KKSE: Bíró (kapus) – Kovács R. 4, Dobó 2, Szilágyi Sz. 2, Mészáros 5, Hangos 10, Novák 2, csere: Kornis (kapus), Szilágyi Á. 4, Saláta 2, Nagy 1, Kovács D. 1, Balogh
Edző: Závodszky István


A Kazincbarcikai KSE csapata továbbra is őrzi második helyét a tabellán. Ahhoz, hogy ezüstérmet szerezzen, az utolsó fordulóban le kell győzni a bajnokság végéhez közeledve egyre jobban játszó Tiszavasvári csapatát. A mérkőzés nem ígérkezik sétagaloppnak, ezért is várjuk minél nagyobb számban a szurkolóinkat a 16.-án szombaton délután három órakor kezdődő összecsapásra.

HAJRÁ BARCIKA!!!

https://www.facebook.com/events/376273832580242/

(nt)