Auguszta napja van. | 2024.03.29

Döntetlen a borsodi rangadón - KKSE

2015-04-21 11:03:56

A szomszéd város csapatainak a találkozója minden csapatsportban rangadónak számít. Így van ez a kézilabdában és így volt ez a múlthéten megrendezésre kerülő Kazincbarcika – Miskolc mérkőzésen is.

A két csapatban számtalan olyan játékos van, akik korábban csapattársak voltak, ezért erre az összecsapásra különösen igaz volt a már-már elcsépelt mondat, hogy „a két csapat jól ismeri egymást”. A Miskolc kezdte jobban az első játékrészt és így hamar 2-3 gólos előnyre tettek szert, amit csak nagy nehézségek árán sikerült ledolgoznia a Barcikának. Mind két csapat kiválóan védekezett, ebben főszerepet játszott a két, egykoron NB 1-ben is védő kapus, akik – ahogyan mondani szokás – lehúzták a rolót. (Félidő 10-11)

A második félidőt nagyon jól kezdték a dobogós helyekért harcoló barcikaiak, gyorsindításokból hamar átvették a vezetést és most nekik sikerült 3 gólos előnyt kicsikarni. Nem nyugodhattak meg azonban a hazaiak, mert a Miskolc nem adta magát ilyen könnyen. Pár elhibázott lövés és nem megfelelő védekezés után szép lassan zárkózni kezdett a vendég csapat, és nem sokkal a vége előtt újra döntetlent mutatott az eredményjelző. Az utolsó másodpercekben még volt egy barcikai támadás, de a végig kiválóan védekező miskolci fal ezt is megállította, így maradt a döntetlen és maradt az egy pont, amivel továbbra is őrzi második helyét a Kazincbarcikai KSE.

Kazincbarcikai KSE – Rádió M-Miskolc 22-22 (10-11)
Putnok Városi Sportcsarnok
80 néző
Vezette: Katona, Konyári

KKSE: Teremy (kapus) – Steinbinder, Dobó 2, Szilágyi Á, Mészáros 4, Hangos 6, Novák 1. csere: Kornis (kapus), Bíró (kapus), Szilágyi Sz. 1, Kovács R. 3, Nagy 3, Saláta 2, Balogh, Péntek

Edző: Závodszky István

Miskolc: György (kapus) – Répási 5, Csontos 4, Kocsis 3, Koscsó 4, Pákozdi 1, Mózer 2, csere: Jenei (kapus) Trézsi 3, Horváth Z., Horváth T., Pócs, Herpai, Semsák,

Edző: Csontos Róbert

HAJRÁ BARCIKA!

(nt)