Gedeon napja van. | 2024.03.28

Kocsis Máté és csapata a jövő héten ismerteti a részletes MKSZ-elnöki programot

2015-04-04 19:45:38

Jövő kedden vagy szerdán ismerteti Kocsis Máté, a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) egyik elnökjelöltje részletes elnöki programját.

    A Fidesz kommunikációs igazgatója, Józsefváros polgármestere az MKB-MVM Veszprém - MOL-Pick Szeged férfi rangadó után az MTI-nek elmondta: az elnökségre jelölt tagokkal abban egyeztek meg, hogy egy közös sajtótájékoztatón hozzák nyilvánosságra a pontos terveiket.
    Kocsis Máté ütőképes válogatottakat, a meglévőnél szélesebb utánpótlásbázist és az ezekhez kapcsoló infrastrukturális fejlesztéseket szeretne.
    Reményei szerint elnökségi tag lesz az olimpiai és világbajnoki ezüstérmes Pálinger Katalin és Radulovics Bojana, akiket a fiatalok példaképének tart, Marosi László, aki szintén fantasztikus játékos-pályafutást tudhat maga mögött, valamint Oláh Sándor, dr. Tállay András, Bardóczy Gábor, Győrfi János, továbbá tiszteletbeli elnök lenne Mocsai Lajos "sikerkapitány", a Testnevelési Egyetem rektora.
    "Ez egy szakmailag nagyon erős csapat, mindenki a saját területén elismert szakembernek számít" - mondta a 34 esztendős Kocsis Máté.
    Az MKSZ küldöttgyűlését április 17-én tartják. Kocsis mellett a korábbi 206-szoros válogatott átlövő, Farkas Ágnes is jelölteti magát. A jelenlegi elnök, Vetési Iván családi okokra hivatkozva nem száll harcba ismét a posztért.