Auguszta napja van. | 2024.03.29

Labdarúgó NB I - Továbbra is kínlódik otthon a Győr

2015-04-04 14:47:32

 A Győr hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Kecskemét együttesével a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójának első szombati mérkőzésén.

    A Quaestor-botrány miatt nehéz anyagi helyzetbe került győri csapat augusztus 31. óta nem nyert saját közönsége előtt, a Kecskemét ezzel szemben először vesztett pontot tavasszal, viszont története során először nem kapott ki első osztályú találkozón Győrben.

    OTP Bank Liga, 22. forduló:
Győri ETO FC-Kecskeméti TE 1-1 (1-0)
------------------------------------
Győr, ETO Park, 1000 néző, v.: Karakó
    gólszerzők: Priskin (4.), illetve Bebeto (62.)
    sárga lap: Windecker (61.), Lipták (65.), illetve Bebeto (54.), Vukasovic (63.), Radoja (88.)

    Győri ETO FC:
    -------------
Pogacsics - Brdarovski, Lang, Lipták (Bucsa, 74.), Ibánez - Priso (Strestík, 67.), Windecker, Pátkai (Kamber, 54.) - Rudolf, Priskin, Koltai

    Kecskeméti TE:
    --------------
Tujvel - Lovric, Skopljak, Karan, Gyagya (Radoja, a szünetben), Laczkó - Kitl, Vukasovic, Savic (Fótyik, 91.) - Bebeto, Novák (Szalai D., 83.)

    Nagy lendülettel kezdett a Győr, és Priskin korai góljával meg is szerezte a vezetést. A hazaiak akár az első negyedórában eldönthették volna a három pont sorsát, de Windecker lövése a felső lécen csattant, Rudolf bombája pedig éppen csak elkerülte a kaput. A vendégek később kijöttek a szorításból, s kezdtek több veszélyest támadást is vezetni.
    A fordulást követően már sokkal kiegyenlítettebb játékot láthatott a közönség, a Kecskemét pedig a játékrész közepén egyenlített. Ezt követően a vendégek kerültek fölénybe, és a lehetőségeik alapján akár be is gyűjthették volna a három pontot, de az eredmény már nem változott.