Huba napja van. | 2022.08.19 | MNB középárfolyam:

Győzelmükkel dobogón a kézilabdások – KKSE

2015-03-02 15:25:44

Rangadóval folytatódott a kazincbarcikai kézilabdásoknak az NB II-es bajnokság. Az a Berettyóújfalu volt szombaton az ellenfél, akik az ősszel 5 góllal bizonyultak jobbnak a Barcikától. Fűtötte tehát a fiúkat a visszavágás lehetősége és az is ösztönzőleg hatott, hogy tudták, győzelmük esetén a dobogóra is „felléphetnek”.

Nehezen indult a mérkőzés hazai szempontból, pár perc elteltével 1-4-et mutatott az eredményjelző. Szerencsére nem sokáig kellett izgulni, mert ezután nagyon megszórták magukat a lelkesen játszó hazaiak. Hamar sikerült egalizálni az eredményt, majd fokozatosan növelni a két csapat közötti különbséget, de egy másodpercre sem lankadhatott a figyelem, mert a Berettyóújfalu nem az a csapat, akik könnyen megadják magukat. Szerencsére minden igyekezetük ellenére sikerült megnyugtató előnyt kicsikarni a félidőre. 17-11.

A második félidőben aztán ezt az előnyt 11 gólosra duzzasztották Hangosék, és így minden egyes játékosának lehetőséget tudott biztosítani Závodszky mester.

Kazincbarcikai KSE – Berettyó MSE 32-24 (17-11)
Putnok Városi Sportcsarnok
80 néző
Jv.: Tóth G., Tóth I.

KKSE: Teremy (kapus) – Steinbinder 1, Dobó 1, Szilágyi Á. 3, Mészáros 5, Hangos 13, Novák 3, csere: Kornis (kapus), Bíró (kapus) Szilágyi Sz., Kovács R. 5, Kovács D., Saláta 1, Gál, Nagy

Edző: Závodszky István

 

Hangos Dávid (balra) 13, Kovács Róbert (jobbra) 5 góllal terhelte meg a Berettyóújfalu hálóját.

Ezzel a győzelemmel tehát már harmadik a Kazincbarcika, de nagyon nehéz lesz ezt a pozíciót megtartani, hiszen sorba jönnek a nehezebbnél nehezebb mérkőzések. Elsőként a télen edzőváltáson is átesett és több játékost is igazoló Fehérgyarmathoz látogat a csapat, majd egy újabb dobogós következik a Hajdúnánás személyében.

HAJRÁ BARCIKA!

 

(nt)