Huba napja van. | 2022.08.19 | MNB középárfolyam:

Labdarúgó NB I - Döntetlen Szombathelyen

2015-02-28 16:33:25

A harmadik Diósgyőr 1-1-es döntetlent ért el a Haladás vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójának első szombati mérkőzésén.

    A pontosztozkodás révén a miskolciakat győzelemmel megelőzheti a címvédő Debrecen és a Ferencváros is, míg a hazaiak nem tudtak elmozdulni a kiesést jelentő utolsó előtti pozícióból.
    A vendégeknél csereként pályára lépett a télen igazolt válogatott középpályás, Koman Vladimir, akinek ez volt az első találkozója a magyar élvonalban.
    OTP Bank Liga, 18. forduló:
Szombathelyi Swietelsky-Haladás - Diósgyőri VTK 1-1 (0-1)
---------------------------------------------------------
Szombathely, 2500 néző, v.: Szabó Zs.
        gólszerző: Németh M. (63.), illetve Krstic (16.)
        sárga lap: Devecseri (67.), illetve Grumic (56.)

        Szombathelyi Swietelsky-Haladás:
        -------------------------------- 
Rózsa - Schimmer, Fehér, Alcibiade, Devecseri - Martínez (Nagy P., 84.), Iszlai, Németh M. (Rácz, 92.), Halmosi, Gaál (Jagodics, 61.) - Radó

        Diósgyőri VTK:
        --------------
Antal - Eperjesi, Alves, Husic, Németh M. - Gosztonyi (Marjanovic, 78.), Grumic, Barczi (Koman, 69.), Krstic, Bacsa - Takács T. (Griffiths, 59.)

    A mérkőzés elején a Haladás akarata érvényesült, a miskolciak inkább a játék lassítására koncentráltak, ennek ellenére váratlanul a vendégek kerültek előnybe. A gól nem változtatta meg a játék képét, továbbra is alig forogtak veszélyben a kapuk.
    A folytatásban is a hazaiak voltak aktívabbak, erőfeszítésük kifizetődőnek bizonyult, ugyanis sikerült egyenlíteniük. Ettől kezdve a vendégek is próbálkoztak, de továbbra is a szombathelyiek futballoztak veszélyesebben. Újabb találat azonban már nem született, így maradt a döntetlen a küzdelmes, de nem túl színvonalas találkozón.