Huba napja van. | 2022.08.19 | MNB középárfolyam:

Férfi kézilabda EHF Kupa - Újabb vereségével nehéz helyzetben a Füred

2015-02-28 16:32:40

A Balatonfüred 30-24-re kikapott a vendég német Melsungentől Veszprémben a férfi kézilabda EHF Kupa 3. fordulójában, így a magyar csapat továbbra is nyeretlen, és távol került a továbbjutástól.

    Férfi EHF Kupa, D csoport, 3. forduló:
Balatonfüred-Melsungen (német) 24-30 (9-16)
-------------------------------------------

    A Balatonfüred ezt megelőzően két forduló alatt csupán egy pontot szerzett, a múlt héten a svéd Eskilstuna otthonában játszott döntetlent, ám a nyitókörben 31-19-es vereséget szenvedett a vendég horvát Nexétől.
    Mivel a kvartettből az első két helyezett jut a negyeddöntőbe, a magyar csapatnak most mindenképpen pontot, s méginkább pontokat kellett volna gyűjtenie a Bundesligában hatodik Melsungen ellen.
    Hamar kiderült azonban, hogy ezúttal sincs esély a bravúrra. A németek fokozatosan húztak el, miközben remekül védekeztek. A füredieknek csak fellángolásaik voltak. A második félidőben a kétszámjegyű vereség elkerüléséért harcoltak a magyarok. Volt már 28-19 is a Melsungennek, amely a hajrában kiengedett, cseresora is szóhoz jutott, a végén még egy büntetőt is elszórakozott, így lehetett "kozmetikázni" az eredményen.
    A két csapat jövő szombaton Kasselben találkozik újra.

    Később:
Nexe (horvát)-Eskilstuna (svéd), Nekcse 19.00