Huba napja van. | 2022.08.19 | MNB középárfolyam:

KIALAKULT A TAVASZI KERET - KBSC

2015-02-25 08:21:50

Hétfőn véglegesen eldőlt, hogy Zimányi Ádám után Bene Attila is Putnokra kerül kölcsönbe a tavaszi szezonra. Délután elkészült a tavaszi szezon csapatfotója is, amelyet szurkolóink letölthetnek innen a honlapról is.

 Január 12-én kezdte meg felkészülését csapatunk a tavaszi szezonra. Az első edzésen már rögtön 4 próbajátékos is jelent volt, ráadásul az ősszel kölcsönben szereplő futballisták is visszatértek Felsőtárkányról. Jelen volt Barzsó Attila, Csóka Róbert, Kasza Dániel, akik Felsőtárkányból érkeztek, míg Ondó János a megyei, őszi gólkirályi címmel a zsebében érkezett Tállyáról. Itt volt a csapattal Nyitrai Dávid, Kerékgyártó Tamás és Menyhért Gergő is.

Az hamar kiderült, hogy Csóka Róbert mégis inkább Tárkányban képzeli el a jövőjét, míg Ondó János szerződtetésére a nyáron visszatérnek a felek. A Bogács elleni felkészülési mérkőzésünkön pályára lépett Vajda Ákos is, aki Edelényből érkezett, de ő nem győzte meg a szakvezetést. Hetekig itt edzett George Menougong is, aki engedéllyel edzett itt és mérkőzéseken pályára is lépett, de a felek nem együtt képzelték el a jövőt. Kasza Dániel és Barzsó Attila szerződést kapott, míg az ősszel rendre sérült Dávid Zoltán és a Tárkányból visszatért Menyhért Gergő szerződése felbontásra került. A második héten bekapcsolódott a felkészülésbe Elek Bence is, aki Gálhidi mester megkeresésére próbálkozott nálunk. Bence meggyőző teljesítményt nyújtott, több gólt is szerzett a felkészülési mérkőzések során, így érthető volt, hogy jó játéka szerződést ér. Távozók voltak még az utolsó hetekben is. Kerékgyártó visszatért Tárkányba, Zimányi és Bene pedig Putnokra került kölcsönbe. A felkészülés elején az is kiderült, hogy az ősszel mindössze egyszer pályára lépő Dávid Ferenc Mádra kerül kölcsönbe.

Összegzés

Érkezett:
Nyitrai Dávid, Kerékgyártó Tamás, Menyhért Gergő (Felsőtárkány, kölcsönből vissza), Barzsó Attila, Kasza Dániel (Felsőtárkány), Elek Bence (Cegléd), Horváth Szilárd (U-21)

Távozott:
Kerékgyártó Tamás (Felsőtárkány, kölcsönbe), Menyhért Gergő (?), Dávid Zoltán (?), Dávid Ferenc (Mád, kölcsönbe), Zimányi Ádám, Bene Attila (Putnok, kölcsönbe)

Felkészülési mérkőzéseink a télen:
Kazincbarcika-Bogács 8-0 (3-0) G: Nehéz (3), Szabó II Á., Ondó, Lakatos, Vajda, Bene
DVSC-DEAC-Kazincbarcika 2-2 (0-2) G: Montvai (2)
Tiszaújváros-Kazincbarcika 2-6 (1-3) G: Lakatos (2), George (2), Elek B., Ondó
Kazincbarcika-Rimaszombat 2-2 (1-1) G: Illés G., Nagy P.
Kazincbarcika-Balmazújváros 2-2 (1-1) G: Elek, Nagy P.
Mezőkövesd-Kazincbarcika 1-2 (1-0) G: Dobos, Elek
Kazincbarcika-Felsőtárkány 2-1 (2-1) G: Montvai, Nehéz
Kazincbarcika-Putnok 3-1 (0-0) G: Nehéz, Elek, Montvai
Kazincbarcika-Felsőzsolca 5-0 (3-0) G: Nehéz (2), Elek, Barzsó, Nagy P.

kbsc.hu