Erik napja van. | 2024.05.18

KAZINCBARCIKA-BOGÁCS 8-0 (3-0)

2015-01-27 07:57:57

A fárasztó heti edzésmunkát követően is sima győzelmet aratott csapatunk a Bogács ellen. Folytatás jövő héten, Debrecenben.

Kazincbarcika-Bogács 8-0 (3-0)

Szabó I. Á. (Miski) - Nyitrai, Nagy P., Lakatos (Kasza), Czető - Szabó II. Á., Dobos (Vajda Á.), Illés R. (Kerékgyártó), Barzsó (Zimányi Á.) - Bene, Ondó (Nehéz)

Gólszerzők: Nehéz (3), Szabó II Á. (11-esből), Ondó, Lakatos, Vajda Á., Bene

Sérülés és kisebb megbetegedés miatt több játékosunknak is ki kellett hagynia a mai találkozót. Katona, Kovács Péter, Komlósi, Irhás, Illés Gábor, Montvai, Lipusz mind-mind csak a lelátóról figyelhették az összecsapást. A fárasztó heti munka ellenére nem látszott a tompaság a csapaton, talán egy-két kihagyott ziccer jelezte csak a fáradtságot. Az első félidőben előbb Ondó buktatásáért kaptunk büntetőt, amit Szabó II Ádám be is lőtt, majd az előbbi sértett maga is betalált. Igaz rögtön utána le is kellett hozni őt egy kisebb húzódás miatt. A félidő vége előtt még Nyitrai beadását követően Lakatos, csatárokat megszégyenítő higgadtsággal lőtt a kapuba.

A második játékrészben jött pár friss csere. Köztük feltűnt Vajda Ákos, aki az ősszel Edelényben szerepelt, de egész héten a csapattal készült és a mester úgy gondolta, hogy lehetőséget ad neki a találkozón. Ez jó döntésnek bizonyult, hiszen Ákos rögtön gólt is tudott szerezni egy akció végén. Nehéz Máté hozta remek gólérzékeny formáját, hiszen gyakorlatilag az összes helyzetét kihasználta és szép gólokat szerezve mesterhármast ért el. A végén még Bene Attila is megnyugodhatott, hiszen a rengeteg kihagyott ziccere mellett sikerült a kapuba is betalálnia. Összességében elmondható, hogy jó meccsen múltuk felül a megyei bajnokság második helyezettjét, akinek helyzete se nagyon adódott. Magabiztos védekezés mellett, szép támadásokat vezetve, gólerős játékkal nyertünk.

A találkozó után Gálhidi mester elmondta, hogy Barzsó és Kasza játékával elégedett volt, így őket mindenképpen itt tartaná. Ugyanez a helyzet Ondó Jánossal, aki Csókával versenyzett volna a maradásért, de a felsőtárkányi játékos a tegnapi nap jelezte, hogy maradna eddigi klubjánál. Vajda játékával elégedett volt a mester, de még továbbra is szeretné őt tesztelni, hogy kiderüljön, erőssége lehet-e a csapatnak.

Következő mérkőzésünket jövő szombaton, Debrecenben játsszuk. Az időpont még kérdéses, minthogy az is, hogy a hajdúságiak melyik csapatával mérkőzünk meg.

Az mérkőzésről fotók ide kattintva tekinthetők meg.

Forrás: kbsc.hu