Mária napja van. | 2022.08.15 | MNB középárfolyam:

Labdarúgó NB I - Martínez és Priskin döntött Pécsen

2014-11-08 19:39:38

A Győr az olasz-argentin Leandro Martínez duplájával, valamint Priskin Tamás góljával győzött az utolsó húsz percben "vészkapussal" játszó Pécs otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójának szombati játéknapján.

    A hazai pályán ebben az idényben még nyeretlen házigazdák sorozatban ötödször kaptak ki a bajnokságban, míg a vendégek öt meccs óta veretlenek.
 
    OTP Bank Liga, 14. forduló:
PMFC-Matias - Győri ETO FC 0-3 (0-2)
------------------------------------
Pécs, 600 néző, v.: Szabó
    gólszerzők: Martínez (13., 19.), Priskin (67.)
    sárga lap: Causic (18.), Horváth A. (51.), illetve Rudolf (76.), Pátkai (82.)
    
    Pécs:
 -----
Poleksic - Nagy J., Romic, Balogh B., Mohl (Manjrekar, a szünetben) - Szatmári, Causic, Márkvárt, Horváth A., Wittrédi (Kővári, a szünetben) - Pölöskey (Frőhlich, 63.)

 Győr:
    -------
Kocic - Wolfe, Lipták, Lang, Dinjar - Pátkai, Windecker, Koltai (Illés, 94.) - Martínez (Trajkovic, 63.), Priskin, Rudolf (Andric, 82.)

    Az első percektől kezdve a győriek birtokolták többet a labdát, s a fölényük hamar gólokban is megmutatkozott. A folytatásban is ők játszottak jobban, a pécsiek szinte alig veszélyeztettek, a szünetben megérdemelten vezettek a vendégek.
    A fordulás után is az ETO irányította a játékot, s Priskin gólja gyakorlatilag el is döntötte a három pont sorsát. A Pécs kapuját a 71. perctől a mezőnyjátékos Márkvárt védte, mivel Poleksic megsérült, és a csapatnak már nem volt több cserelehetősége. Az eredmény ennek ellenére a lefújásig már nem változott.