Mária napja van. | 2022.08.15 | MNB középárfolyam:

Labdarúgó NB I - Két öngól és háromgólos diósgyőri siker

2014-08-11 06:17:45

 

A Diósgyőr hazai környezetben két öngólnak is köszönhetően 3-0-ra legyőzte a Szombathelyi Haladást a labdarúgó OTP Bank Liga harmadik fordulójának vasárnap esti mérkőzésén.

 


    OTP Bank Liga, 3. forduló:
Diósgyőri VTK-Szombathelyi Haladás 3-0 (0-0)
--------------------------------------------
Miskolc, 5500 néző, v: Németh Á.
    gólszerzők: Jagodics (68., öngól), Németh M. (82.), Fehér Z. (91., öngól)
    sárga lap: Okuka (24.), Bori (62.), Gosztonyi (69.), Marjanovic (90.), illetve Halmosi (24.), Jancsó (65.), Devecseri (78.), Katona M. (90.), Nagy O. (92.)

    Diósgyőri VTK:
    --------------
Rados - Okuka, William Alves, Kádár, Husic - Bori (Marjanovic, 64.), Bognár (Németh M., 77.), Nikházi, Bacsa - Takács T. (Gosztonyi, 52.), Grumic

    Szombathelyi Haladás:
    ---------------------
Rózsa - Jagodics (Gaál B., 75.), Dvorschák, Devecseri, Katona M. - Medgyes, Fehér Z., Nagy O., Szakály A. (Városi, 75.), Halmosi - Zamostny (Jancsó, 46.)

    Az első félidő első felében inkább a hazaiak uralták a játékot, de a Haladás fokozatosan egyre kezdeményezőbbé vált, a szünet előtti percekben pedig már veszélyesebben futballozott, mint a DVTK, egyszer a kapufát is eltalálta.
    Fordulás után újra a Diósgyőr vette át az irányítást, megpróbált mindent megtenni azért, hogy megszerezze a vezetést, ez a félidő derekán, szerencsés körülmények között egy öngóllal sikerült is. A szombathelyieknek futniuk kellett az eredmény után, de a hajrá kezdetén egy ellentámadásból a DVTK volt újfent eredményes, az utolsó pillanatokban pedig a Haladás - egy újabb öngóllal - gyakorlatilag saját magának adta meg a kegyelemdöfést.