Huba napja van. | 2022.08.19 | MNB középárfolyam:

Megújulás és szintlépés a kazincbarcikai jégsportban.

2014-09-26 06:35:36

A Kazincbarcikai Ördögök Jégkorong Egyesület és jégpályánk is komoly fejlődésen esett át a rengeteg befektetett munkának köszönhetően. Kiemelt célunk, hogy minél több embernek biztosíthassuk továbbra is a korcsolyázás és a jégkorong élményét.

A sportlétesítmény a növekvő támogatottság és a pozitív hozzáállás hatására folyamatosan szépül, és műszakilag is egyre inkább megfelel az elvárásoknak. A közeljövő várható fejlesztéseinek célja, hogy 4-5 hónapra nyújthassuk a jeges szezont, ezzel biztosítva mind a közönség elvárását, mind pedig a megfelelő felkészülés lehetőségét a jégkorongos fiataloknak.

Szeptember elejétől egyesületünknél dolgozik Stefan Sudimák akit Szlovákiából szerződtettünk, valamint bevontuk az egri egyesülettől érkező Somogyi Zoltánt.
A szlovák vezetőedző feladata a szakmai munka vezetése az utánpótlás csapatainknál, az egri kollégára részben edzőként számítunk, másfelől a keret bővítése és a
jégkorongsport népszerűsítése lesz első számú feladata. Eddigi trénereink sem
távoztak, a bővítés kizárólag a még magasabb szintű szakmai munkát szorgalmazza.
Hosszútávú és magas színvonalú utánpótlás programot várunk el az új szakmai vezetéstől, akik nagy lendülettel vágtak neki a felkészülési szezonnak. Kezdésképp heti két alkalommal hétfőn és szerdán 17.00-tól a Kazincbarcikai Jégpályán szárazedzéssel
szeretnénk megalapozni a téli kondíciót, valamit egy új együttműködés keretében szombatonként a  Rimaszombati Jégcsarnokban edzünk.


megfelelő körülmények jó alapot teremtenek a játékoskeret bővítéséhez, ezért
szeretettel fogadunk minden 4 és 16 év közötti fiút és lányt egyaránt.
Edzéseink teljesen nyíltak és megtekinthetők az adott időpontokban, kollégáink
szívesen válaszolnak minden felmerülő kérdésre akár a helyszínen vagy az alább
megadott telefonszámokon.


Korcsolya tudás és felszerelés nem szükséges, valamint a célokra tekintettel az idei
szezonban tagdíjunkat is 0 forintra csökkentettük.

Számunkra a legfontosabb cél egy összetartó és nagy létszámú közösség összekovácsolása, melybe bárki beletartozhat aki rajong szeretett sportunkért, legyen az szurkoló, játékos vagy szülő, kortól és nemtől függetlenül.

Ignéczi Péter elnök 06/20 669-70-61
Somogyi Zoltán utánpótlás szervező 06/70 608-57-82