Gedeon napja van. | 2024.03.28

Torna-vb - Ismerkednek a kínai helyszínnel a magyarok

2014-09-25 09:41:55

 

Már az első edzéseken is túl van Nanningban, a jövő pénteken kezdődő tornász-világbajnokság helyszínén a Berki Krisztián, Hidvégi Vid, Tálas Bence, Vlacsil Attila, Babos Ádám, Vecsernyés Dávid és Dudás Norbert alkotta férfi, s a Makra Noémi, Böczögő Dorina, Csillag Tünde, Divéky Luca, Romhányi Eszter, Al-Salty Dália, Horváth Enikő összeállítású női válogatott.

 

    A hazai szövetség tájékoztatása szerint Altorjai Sándor csapatvezető arról számolt be, hogy a hosszú utazás után szerencsésen megérkezett a küldöttség Kínába, s a vb helyszínén egy gyors akkreditálást követően mindenki elfoglalhatta szállodai szobáját.
    Az első ott töltött napon délelőtt a várossal ismerkedett a válogatott, délután pedig már részt vett az első edzésen. A tréning mindkét együttesnek jól ment, az olimpiai bajnok Berki Krisztián remek lólengés-gyakorlatot mutatott be annak ellenére, hogy a szer kicsit más, mint otthon.
    A világbajnokságig napi két edzéssel készülnek a versenyzők Nanningban, ahol az időeltolódás Magyarországhoz képest hat óra.