Auguszta napja van. | 2024.03.29

Labdarúgó NB I - Del Piero 48 órán belül dönt a Honvéd ajánlatáról

2014-08-25 14:29:32

 

Alessandro Del Piro világbajnok olasz labdarúgó szerdáig eldönti, hogy elfogadja-e a Budapest Honvéd ajánlatát.

 

    "Azt az információt kaptam Olaszországból, hogy Del Pierótól 48 órán belül választ kapunk" - mondta George F. Hemingway klubtulajdonos a kispesti csapat hivatalos honlapján közzétett videóinterjúban.
    A sportvezető arról is beszámolt, hogy a 39 éves olasz csatárnak több ajánlata is van, de ezzel kapcsolatban megjegyezte, azt nem tudja, "hogy az asszony mennyire akar Indiába menni, de hát ott vannak a nagy pénzek".
    A megbeszélésen Hemingway nem vett részt, Fabio Cordella sportigazgató kapott teljes felhatalmazást, hogy tárgyaljon "azon pénzügyi paraméterek mellett, amit a vezetőség megadott a számára".
    Del Pierót december 31-ig igazolná le a Honvéd, utána a játékos az észak-amerikai profiligában (MLS) folytatná pályafutását.
    A Juventusszal többek között Bajnokok Ligája-győztes Del Piero a legutóbbi két idényben az ausztrál Sydney FC-ben szerepelt, évi kétmillió ausztrál dollárt (416 millió forint) fizetett neki a klub, így a játékos az ausztrál bajnokság történetének legismertebb, egyben legjobban kereső labdarúgója volt. A két szezon alatt összesen 28-szor volt eredményes a Sydney FC színeiben.