József napja van. | 2024.03.19

Bravúros győzelem – KKSE

2018-10-09 16:47:41

Gólzáporos mérkőzésen szerzett újabb két pontot a Kazincbarcikai KSE NB II-es női csapata. Az ellenfél az a Heves volt, akit sokan a dobogóra is esélyes csapatnak tartanak.

A szép számú közönség előtt játszódott mérkőzésen nagyon sok büntetődobást láthatott a nagyérdemű. Az első félidőben végig fej-fej mellett haladtak a csapatok a szünet után azonban a hazaiak 6 gólos előnyre tettek szert. Amikor már mindenki elhitte, hogy zsebben a két pont a Heves új lendületre talált, köszönhetően a fáradni látszó és ezért egyre többet hibázó barcikai lányoknak. A végletekig kiélezett mérkőzésen hiába jött fel döntetlenre a Heves, végül igen nagy küzdelemben sikerült két góllal megnyerni ezt a nagyon fontos találkozót.

Kazincbarcikai KSE – Juventus Panoráma Heves SE 33-31 (17-16)

Don Bosco Sportcsarnok
vezette: Bús, Szuromi

KKSE: Gál (kapus) – Ponyi P 1, Mogyorósi, Oláh 5, Szilágyi-Fazekas 10, Kmetz 4, Tóth-Péter 7, csere: Koppán (kapus), Ponyi Sz. 6, Strázsi, Icsó, Tóth, Geleta, Kun,

Edző: Szilágyi Szabolcs

Szilágyi Szabolcs: Egy nagyon jó erőkből álló Hevest győztünk le úgy, hogy a 40 perc alatt felépített jó játékunkat 20 perc alatt sikerült elrontani. A végén nagy küzdelem árán sikerült itthon tartani a két pontot, amihez gratulálok a lányoknak.

 

Hajrá Barcika!



Képújság
Sajómente Média Alapítvány