József napja van. | 2024.03.19

Magabiztos idegenbeli győzelem – KKSE

2018-10-02 14:56:01

Megszerezte második győzelmét a Kazincbarcikai KSE férfi NB II-es csapata. Ezúttal idegenből sikerült elhozni a két bajnoki pontot, méghozzá Fehérgyarmatról.

Kapusparádéval kezdődött a mérkőzés, hiszen a hazai kapuban és szerencsére Bartók Levente személyében a barcikai oldalon is nagyszerű teljesítményt láthatott a szépszámú gyarmati közönség.
Tíz perc elteltével még csak 2-2 volt az állás, ekkor viszont magához vette a kezdeményezést a Barcika és 1-2 gólos vezetéshez jutott, ami a félidő végéig ki is tartott. (11-12)

A második félidőben minden erejét mozgósítva próbálta otthon tartani a bajnoki pontokat a Fehérgyarmat és egy 3-0-as sorozattal át is vette a vezetést (17-16, 38. perc), de innentől kezdve nagyon belehúzott a vendég csapat és 17-21-re fordított, majd 19-26-nál gyakorlatilag eldöntötte a két bajnoki pont sorsát. Kiváló kapusteljesítmény, jó védekezés és nagyszerű támadás befejezések jellemezték ezen az estén a Saláta Domonkos által vezetett barcikaiakat, aki remek védekezése mellett 10 góljával a mezőny legeredményesebb játékosa lett.

Fehérgyarmati VSE – Kazincbarcikai KSE 23-31 (11-12)

Fehérgyarmat, Városi Sportcsarnok
vezette: Aczél, Paulovics

KKSE: Bartók (kapus) – Hajdú 1, Saláta 10, Koscsó 3, Pócs 1, Orosz 1, Kóródi 3 csere: Fodor (kapus), Kocsis, Csörgő 6, Novák 5, Sajó 1, Balogh, Ponyi, Heidrich, Tóth

Játékos-edző: Kocsis Csaba

Kocsis Csaba: A megbeszélteket maximálisan betartva, nagyszerű egyéni teljesítményekkel arattunk győzelmet, egy mindig nehéz ellenfél otthonában. Gratulálok a fiúknak.

 

Hajrá Barcika!



Képújság
Sajómente Média Alapítvány
Legfrissebb híreink