József napja van. | 2024.03.19

Vállalható vereség a Füzesabony ellen – KKSE

2018-09-27 15:53:38

Vendégként először lépett pályára a KKSE női kézilabda csapata. Az NB II-es bajnokság második fordulójában a dobogóra esélyes és annak is a legmagasabb fokára vágyó Füzesabony vendégeként szerepeltek a barcikai lányok.

A jó kezdés után (2-4, 9. perc) sajnos hamar összekapta magát a hazai csapat és egy 5-0-s rohammal jelezték, hogy itt bizony nem sok babér terem a vendég csapatoknak. Ezek után kiegyenlített lett a játék, és így a két csapat közötti különbség is megmaradt. (félidő: 14-11)

A második félidőben szép lassan növelte az előnyét a Füzesabony, nem volt nehéz dolga, ugyanis a barcikai játékosokat rendre kétperces büntetéssel sújtották a játékvezetők. A második félidőnek gyakorlatilag a felét - 14 percet – emberhátrányban játszottak le a vendégek, ennek ellenére sokáig jól tartották magukat, végül egy kettős emberhátrány pecsételte meg a sorsukat, amit a hazai csapat könyörtelenül kihasznált és 7 gólosra növelte előnyét.

Juhász ’99 Füzesabonyi SC – Kazincbarcikai KSE 30-23 (14-11)

Füzesabony, Városi Sportcsarnok
vezette: Dáné, Komáromi

KKSE: Gál (kapus) – Ponyi P., Mogyorósi 2, Oláh 8, Szilágyi-Fazekas 3, Kmetz 5, Strázsi 1, Csere: Koppán (kapus), Krányák (kapus), Icsó, Ponyi Sz. 3,Tóth-Péter 1, Tóth, Veres

Edző: Szilágyi Szabolcs

Szilágyi Szabolcs: A hazai pálya minden előnyét élvező Füzesabony ellen tisztességgel helytálltunk, annak ellenére, hogy a mérkőzés egy harmadában emberhátrányban játszottunk.

 

Hjará Barcika!!!

 



Képújság
Sajómente Média Alapítvány