Kristóf, Jakab napja van. | 2024.07.25

Pontot vesztett, de veretlen maradt hazai pályán a KKSE

2018-03-02 16:24:25

Ebben a bajnokságban hazai pályán először hullajtott pontot a listavezető KKSE férfi kézilabda csapata. A vendég Nyírbátor igen fegyelmezett játékkal rukkolt elő ezen a játéknapon és többször is vezetett a végig gyengén védekező Barcika ellen. Az utolsó másodpercekben aztán mind a két csapat eldönthette volna a mérkőzést, de a Nyírbátor hibázott, míg a barcikai lövés a dudaszó után ért kapuba, így maradt a döntetlen.

Kazincbarcikai KSE – Nyírbátori SC 32-32 (19-17)

Don Bosco Sportközpont
250 néző
vezette: Kovács ,Major

KKSE: Teremy (kapus) – Hajdú 3, Hangos 6, Koscsó 6, Szilágyi 2, Csörgő 7, Tóth 4, csere: Balogh G. (kapus) , Fodor (kapus), Kocsis, Saláta 3, Novák 1, Ponyi, Orosz, Kovács, Dobó

Játékos-edző: Kocsis Csaba

 

Nagy arányú vereség lett a vége

A sérülésektől tizedelt női csapatunk nagy arányú vereséget szenvedett Ózdon, pedig az első félidő végéig komoly ellenállásra késztették a hazai csapatot. A második félidő elején aztán egy 6-0-ás rohammal kezdett ellenfelünk, amivel gyakorlatilag eldöntötte a mérkőzést.

Lóci DSE Ózd – Kazincbarcikai KSE 36-24 (11-8)

Marosi István Sportcsarnok, Ózd
50 néző
vezette: Dulai, Pisák

KKSE – Gál (kapus) –Balogh 3, Kmetz 7, Fazekas 2, Strázsi 3, Ponyi 2, Tóth-Péter 6, csere: Varga (kapus), Veres, Hernádi, Tóth E., Tóth Dzs., Deák, Horváth

Edző: Szilágyi Szabolcs

A férfiak továbbra is vezetik a bajnokságot, 1 pont az előnyük az egy meccsel többet játszó Kisvárdával szemben, a nők jelenleg a kilencedikek.

Hajrá Barcika!