Auguszta napja van. | 2024.03.29

A Tiszavasvári se tudta megfékezni a KKSE csapatát

2017-11-28 09:34:23

Utolsó hazai mérkőzését játszotta ebben az évben a Kazincbarcikai KSE férfi kézilabda csapata, amely a Tiszavasvári csapatát fogadta a Kazinczy Ferenc Tornacsarnokban.

Az első félidőben a barcikaiak látványos támadójátékkal és remek védekezéssel rukkoltak elő megmutatva, hogy nem véletlenül vezetik veretlenül a bajnokságot. A második félidőben egy teljesen új csapat jött ki hazai részről, hiszen Kocsis Csaba játékos-edző a biztos vezetés tudatában gyakorlatilag sort cserélt. Ennek ellenére tovább nőt a különbség a két csapat között és már 10 góllal is vezetett a Barcika. A mérkőzés végéhez közeledve viszont lankadt a fegyelem és ekkor több hiba is becsúszott mind támadásban, de legfőképpen védekezésben. A Tiszavasvári mindent egy lapra feltéve küzdött, de a mérkőzés már eldőlt, csak a gólkülönbség volt kérdéses. A Kazincbarcika továbbra is veretlenül áll a bajnoki tabella élén.

Kazincbarcikai KSE–Tiszavasvári SE 34–30 (20–12)

Kazincbarcika, 150 néző
v.: Aczél, Paulovics.

KKSE: Fodor (kapus) – Novák 2, Saláta 4, Koscsó 8, Szilágyi 2, Orosz 2, Tóth 2, csere: Teremy (kapus), Kocsis Cs., Hangos 4, Csörgő 5, Balogh 1, Kocsis R. 1, Kovács 3, Dobó, Hajdú

Játékos-edző: Kocsis Csaba

Kocsis Csaba: Felkészültünk az ellenfélből, akik semmivel nem tudtak meglepni minket. Beleálltunk keményen a meccsbe amit már az első félidőben eldöntöttünk. A második félidőt sorcserével kezdtük, és mindenki tökéletesen szállt be a meccsbe, volt közte tíz is, de a végén már kiengedtünk, ezért nyertünk csak néggyel! Gratulálok a játékosaimnak, és a vasvárinak is, jó csapat benyomását keltették!

 

Hajrá Barcika!