Tivadar napja van. | 2024.04.20

Felemás hétvégét zárt a KKSE

2017-10-30 14:49:07

Egy győzelemmel és egy vereséggel zártak a hétvégi kézilabda mérkőzéseken a kazincbarcikai kézilabda csapatok.

Szombaton a fiúk a Berettyóújfalu csapatát látták vendégül és végig vezetve magabiztosan tartották itthon a két bajnoki pontot. Ezzel a győzelemmel továbbra is veretlenül vezetik a bajnokságot.

Kazincbarcikai KSE – Berettyó MSE 35-25 (14-10)

KKSE: Fodor (kapus) – Hajdú 4, Hangos 5, Csörgő 2, Szilágyi 1, Orosz 5, Tóth 3 csere: Teremy (kapus), Kocsis Cs, Saláta 4, Koscsó 8, Balogh 3, Kocsis R., Novák, Kovács, Heidrich

Játékos-edző: Kocsis Csaba

Kocsis Csaba: Egy kellemetlen stílusú ellenféllel szemben sikerült győzni, akik a felkészülés során egyedüliként vertek meg minket. Az idő előre haladtával, fizikailag is föléjük kerekedtünk, és ilyen arányban is megérdemelten nyertünk!

Vasárnap a lányokon volt a sor, akik Mezőkeresztesen léptek pályára. A hazai pálya minden előnyét élvező Mezőkeresztes ellen csak felvillanásai voltak a barcikainak, akik a mérkőzés több, mint egy harmadában emberhátrányban játszottak.

Mezőkeresztes – Kazincbarcikai KSE 26-20 (13-8)

KKSE: Gál (kapus) – Ponyi P. 2, Ponyi Sz. 8, Kmetz 7, Icsó, Strázsi, Tóth-Péter 3.  csere: Krányák (kapus), Balogh, Kovács, Horváth, Tóth,

Edző: Szilágyi Szabolcs

Szilágyi Szabolcs: A mérkőzés színvonalánál már csak a játékvezetők voltak gyengébbek.

 

Legközelebb november 4.-én szombaton lép pályára mind a két csapat, méghozzá hazai pályán a kazincbarcikai Don Bosco Sportközpontban. 

Hajrá Barcika!