József napja van. | 2024.03.19

Halott Pénz és Wellhello hétvége Orfűn

2016-07-26 09:37:46

 Közös minifesztivált rendez a hétvégén két népszerű zenekar, a Halott Pénz és a Wellhello, amely szombaton és vasárnap az Orfűi-tó partján a Panoráma Campingbe várja a rajongókat.

    A két házigazda zenekar mellett mintegy tucatnyi produkció látható és hallható a fesztivál két helyszínén, a Hello lányok nagyszínpadon, valamint az Apuveddmeg színpadon - közölték a szervezők az MTI-vel.
    Fellép a Margaret Island, a Blahalouisiana, Odett, a Hősök, a Marge, a Mary PopKids, a Halott Pénz szólóban is tevékenykedő énekese, Járai Márk, valamint a pécsiek is képviselik városukat: koncertet ad a Junkie Jack Flash, illetve a tiszteletbeli pécsinek számító Antonia Vai.
    Zenélni fog a Punnany Massif hangszeres legénysége, a PunnaBand, a koncerteket követően, az éjszakai órákban pedig a Punnany-ból ismerős Dj R-Nold, illetve Venom, a Halott Pénz dj-je játszik az Apuveddmeg színpadon.
    A koncerteken kívül a két házigazda zenekar dedikál, lesz közönségtalálkozó, közös foci- és pingpongbajnokság, vízibiciklis verseny, az esti órákban pedig mozi is.

 



Képújság
Sajómente Média Alapítvány