Emma napja van. | 2024.04.19

Vigyázat! Magyarországot belföldről a koronavírus, Szabó Tímea, Cseh Katalin, külföldről az európai vörös vírus támadja

2020-04-21 13:31:00

Emlékezetes nap lesz a magyar Parlament történetében 2020.április 20-a. A Párbeszéd nevű parányi pártocska társelnöke, a hisztériás kirohanásairól ismerté vált Szabó Tímea végképp elvesztette a valóságérzetét. Eszelősen ordibálja téveszméit a nagy semmibe. Európai politikushoz méltatlan megnyilatkozásaiból kitűnik, a többi kommunistademokratazöld ideológia trugyiban úszó eszmetársaihoz hasonlóan, gondja lehet a határon túli magyarokkal. A belföldiek közül is csak azokat viseli el, akik szavazóként biztosítják számára a parlamenti helyet.

Szabó Tímeának azonkívül, hogy a magyar tucat nevek egyikét viseli, tud magyarul beszélni eszementen rikoltozni, semmi köze nincs a magyar nemzethez. A globalizmus és a Soros György féle milliárdosok katonájaként befurakodott a Parlamentbe, és keményen dolgozik a demokratikusan megválasztott hatalom megbuktatásán. A kommunista gyökerű ellenzék a járvány idején még aktívabbá vált, mert elérkezettnek látta az időt, egy olyan méretű társadalmi és gazdasági káosz előidézésére, ami elképzelésük szerint, 2022-ben a Fidesz bukását okozhatja. Aljas módon egyszerre támadnak kül- és belföldön.

Míg Szabó Tímea a parlamentben toporzékolt, addig a Clark Ádám téren, a mindenre alkalmatlan momentumos Cseh Katalin tüntetésnek nevezett szánalmas autós tülkölést szervezett azért, hogy a várban lévők meghallják. Ez természetesen nem igaz, mert a tülkölés a brüsszeli cimboráknak szólt, demonstrálva, az "ellenzék" tiltakozik a magyarországi "állapotok" miatt.

Egy tegnap este megjelent hír tükrében értelmet kap Szabó Tímea és a momentumos Cseh Katalin közröhejt kiváltó performanszai. A Párbeszéd országgyűlési képviselője a Parlamentben támadta a kormány járványügyi rendeleteit, és felsorolta azokat a határon túli magyarlakta helyeket, ahová védőeszközöket juttattak el. Az egészségügyet felügyelő Kásler Miklós professzort pedig egyszerűen hentesnek nevezte. A koronavírusos betegek számára biztosítandó kórházi ágyak kapcsán, féligazságokat tartalmazó történetekkel próbált félelmet és kétségbeesést kelteni a polgárokban.

Szabó Tímea ordonáré fellépése, és Cseh Katalin szánalmas tülkölése, belföldi nyitánya volt a kommunista Andor László és az "összeurópai vörös vírus" legújabb támadásának.

Az MSZP-s Andor László, a magyargyűlölő szélsőségesen liberális Guy Verhofstadt és a CIVICO Európa két társelnöke, 73 európai közszereplő aláírásával, a kontinens 19 lapjában, "Két vírussal küzdünk, az egyik Orbán Viktor politikája" címmel nyílt levelet jelentettek meg, amiben arra figyelmeztetik az EU polgárait, hogy vegyék személyes fenyegetésnek a magyar kormány tevékenységét. Sőt azt is kérték a lapoktól, hogy a "levelet" díjmentes tartalomként jelentessék meg azért, hogy minél több európai polgár tudja elolvasni.

Annak nincs jelentősége, hogy hány külföldi kommunista, liberális értett egyet az "európai vörös vírus" Magyarországot támadó közleményével, annál érdekesebb a négy magyar aláíró. A nyilatkozat kiadásának egyik kezdeményezője, a kommunista Andor László az MSZP tagja. Léderer Sándor a Soros szervezet K-monitor vezetője, akit a Regnum Marianum helyén álló kereszt kidöntése miatt, 2002-ben 10 hónap felfüggesztett börtönre ítéltek. Léderer apja a pártállami Népszabadságnál dolgozott, és annyira megbízható elvtárs volt, hogy 1977-től-1982-ig Moszkvában dolgozhatott. Horváth Gábor a kommunista szakszervezet lapjának, a Népszavának volt a főszerkesztője. Bozóki András, a Gyurcsány-kormány kulturális minisztereként, felelős az ország 2010 előtti katasztrófális erkölcsi és mentális állapotáért.

Magyarország két vírussal küzd. A koronavírus járvány az előrejelzések szerint június végére lecseng és eltűnik. A vörös vírus azonban kiírthatatlan a magyar közéletből. Bolsevik, kommunista, MSZP, európaidemokrata, zöld, Momentum, Párbeszéd, DK, SZDSZ, Jobbik, PSZ, PDSZ, és a jó ég tudja még milyen alfajokká alakul át folyamatosan.

Egy biztos, hogy ezek a vörös vírusok azoknak a kommunista bűnözőknek a mai változatai, örökösei, leszármazottai, akik Magyarországot elárulták, rabságban tartották, kifosztották, tönkretették, a szabadságért küzdő polgárait legyilkolták. Elődeikre abban is hasonlítanak, hogy idegenekkel szövetkezve akarják a hatalmat megszerezni.

Pedig a történelemből tudhatják, hogy a hatalomváltáshoz a magyarokat kellene meggyőzni, és nem a hollandokat, németeket, románokat, franciákat stb... A magyar polgárok többsége megveti mindazt, amit az ellenzék művel, és soha nem szavazna rájuk, mert tudják kik ők valójában.