Auguszta napja van. | 2024.03.29

Szabó Tímea "idegállapotba" került, és rikoltozva hentesnek nevezte Kásler Miklós minisztert

2020-04-24 14:39:00

Szabó Tímea, az atom nagyságú Párbeszéd országgyűlési képviselője, hétfő délután a Parlamentben, az azonnali kérdések órájában, minden átmenet nélkül "idegállapotba" került. Felszólalásának hangneme, stílusa, túltett egy külvárosi kricsniben folyó diszkurzuson. Egyes szóhasználata, jelzői, minősítései szitokszónak hangzottak az Országházban. - Mi folyik itt a Parlamentben? - tehetnénk fel az internet gyöngyösi klasszikusának kérdését. 

Erre a válasz Szabó Tímea viselkedése. Nehéz eldönteni, hogy a Párbeszéd képviselője mentális zavarokkal küszködik, vagy a nemzetközi balliberális sajtónak játszik. A mai megnyilvánulásával a Parlament szégyenfoltja lett! Kocsmai viselkedésével, minősíthetetlen hangnemével folyamatosan szembeköpi a magyar polgárokat.

"Idegállapotának" mélységét villantotta meg, amikor eszelős rikoltozással Kásler Miklós professzort hentesnek nevezte. Kár, hogy Magyarországon nem lehet visszahívni országgyűlési képviselőt, mert Szabó Tímea már régen méltatlanná vált magyar emberek képviseletére.

(Nyitó fotó: Szabó Tímea, kép forrása Magyar Nemzet)