Tivadar napja van. | 2024.04.20

Gyurcsány a facebookon fenyegetőzik: "Felelősök lesztek sok ember haláláért, de nem lesz bocsánat!"

2020-04-15 23:30:55

-Felelősök lesztek sok ember haláláért, de nem lesz bocsánatírja Gyurcsány Ferenc közösségi oldalán. Magyarország legkártékonyabb emberének tartott, a legrosszabb politikusnak kikiáltott DK elnök rendszeresen fenyegetőzik a facebookon. A milliárdosok fényűző életét élő házaspár egyik pazar villájukból a másikba vándorol, közben a koronavírus járvány miatt nehéz helyzetbe került embereket uszítják. 

A mohácsi vészhez hasonló tragédiát okozna, ha a koronavírus járvány elleni védekezést Gyurcsány Ferenc javaslatai alapján szerveznék meg. Talán még az olaszországi szomorú eseményeket is felülírná az így kialakult  járványügyi helyzet, és éjjel-nappal hordanák a koronavírusban elhunyt betegek ezreinek holttestét a járvány gócpontjaivá vált városokból.

A kórházak előcsarnokaiban újabb vizitdíj-automatákat állítanának üzembe, hogy a megnövekedett betegforgalom résztvevői a vizitdíjat ki tudják fizetni. A lepusztult kórtermekben a szétrohadt fehérre mázolt vas éjjeli szekrényekbe újabb széfeket szerelnének be. Az elvtársak kiemelt egészségügyi ellátást kapnának a legegyenlőbbeknek fenntartott hiper-modern klinikán, az istenadta nép pedig dögöljön meg a Hospinvest kezelésében lévő, valamikor kórházakra emlékeztető romokban. Szerencsére a választók már harmadik alkalommal zavarták el a hatalom közeléből Gyurcsányt és balliberális bandáját.

Az Orbán-kormány időben meghozta azokat a felelős intézkedéseket, amelyek a társadalom minden tagját megóvják a koronavírus járványtól, és biztosítják a megfertőződött polgárok kórházi ellátását, különösen az idősebb korosztály túlélését. A szakemberek több alkalommal elmondták, a járvánnyal kapcsolatosan a lehető legrosszabb forgatókönyv szerint kell felkészülni. A külföldi tapasztalatok azt mutatják, elengedhetetlen a megfelelő számú kórházi férőhely a járvány csúcspontján, és akkor nem kell az orvosoknak Istent játszani: téged megmentünk, neked nem jut ágy!

A vírus a tüdőt támadja. Különösen veszélyes az idősebb korosztályra, és a krónikus betegségben szenvedőkre. A betegeknek csak a jól felszerelt járványkórházakban van esélyük a túlélésre. Gyurcsány azt állítja, a kórházakból minden beteget hazaküldenek, ami orbitális hazugság. A kórházakból csak azokat a betegeket küldik haza, akiknek az otthoni ápolása semmilyen veszélyt nem hordoz magában.

Gyurcsányt Ferencet már többször érték hazugságon. Saját bevallása szerint 2006-ban reggel-délben-este, éjjel-nappal hazudott.

Míg a magyar társadalom példásan összefogva küzd a járvány ellen, addig Gyurcsány uszít. A parlamentben álpolitikai csatával próbálja a kormányt és a védekezésben résztvevő állami szervezeteket gyengíteni, a betegellátásban bizonytalanságot kelteni. A bolgár származású Gyurcsányné Brüsszelben a globalista erőkkel szövetkezik, hogy minél nagyobb kárt okozzon Magyarországnak.

Gyurcsányné Dobrev Klára azt mondja, a kormányt támadja és nem az országot. Ennyit a diktatúra örökösének demokratikus értékeiről. Aki demokratikusan megválasztott kormányt támad, az valójában az országot támadja.

Hány ember erőszakos halála szárad az Apró-Dobrev klán lelkén? Százakban, ezrekben mérhető! Erről kellene beszélni Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára! Ezt nem lehet jóvátenni 20 db maszkkal.

(Nyitókép: Gyurcsány Ferenc, a kép forrása facebook.)