Andrea napja van. | 2024.04.18

Újságírókat nevezett kutyának az MSZP alelnöke

2020-03-13 18:16:00

Komjáthi Imre az MSZP alelnöke, a kormány fizetett kutyáinak nevezte a PestiSrácok.hu újságíróit egy péntek délelőtt tartott sajtótájékoztatón. Komjáthi a portál munkatársainak egyetlen egy kérdést engedett feltenni, s amikor meghallotta a PestiSrácok.hu nevét, politikushoz méltatlanul nyilvánult meg. A feje vörösebb lett a benzinkutas mszp dzseki vörös színénél. 

" - Már vártam a PestiSrácokat, Önök azok, akiknek egy kérdésére sem fogok választ adni. Minden egyes alkalommal, mikor ilyen fontos kérdésekről beszélek, olyan címeket adnak, amelyek torzak, olyan megfogalmazást alkalmaznak a cikkeikben, melyek uszításra alkalmasak – mondta vöröslő fejjel az utódpárt vörös politikusa. (Ide kattintva elolvashatja az eredeti írást PestiSrácok oldalán.)"

Kétség nem fér hozzá, hogy az MSZP fiókjában nem Komjáthi elvtárs a legélesebb kés, aki megnyilvánulásaival rendszerint botrányt, vagy mulatságot okoz. Akcióit sajnálattal vegyes szánalommal figyelik a politika iránt érdeklődők. 

Komjáthi nem az első alkalommal vegzálja a PestiSrácok újságíróit. 2019. május 17-én a dunaújvárosi Hankok gyárnál, Jávor Benedekkel és Szabó Zsolttal közösen tartott sajtótájékoztatón trágár módon szólt be a portál munkatársainak, amit a társaságában lévő politikusok, szemlátomást nagyon szégyellték.

Az MSZMP utódpártját elérte a vég, megszűnése csak idő kérdése. A baloldali pártból sorra lépnek ki, vagy lépnek át Gyurcsány pártjába a kvalifikáltabb kommunisták, és csak a Komjáthihoz hasonlók maradnak, akik "politizálásukkal" gyorsítják az MSZP megszűnését, amely a mai napig, pontosan 30 évet késett.

Ha Gyurcsány és klónjai továbbra is nagybaltával faragják az MSZP-t, Komjáthi nagyobb szorgalommal akciózik, akkor az a kérdés, hogy marad-e valaki, aki utolsóként oltsa el a villanyt az MSZP irodájában.



Képújság
Sajómente Média Alapítvány