Auguszta napja van. | 2024.03.29

Lemondott Niedermüller Péter! – Jah nem!

2020-02-05 06:36:44

Nem mondott le, és valószínűleg nem is mond le a rasszista kijelentéséről elhíresült erzsébetvárosi polgármester. Niedermüller Péter a fehér, keresztény, heteroszexuális embereket rémisztő képződménynek titulálta. Példátlan kijelentésével nemcsak a magyar, hanem az európai társadalom nagy részét is megsértette.

Az európai normákat harsogó, és az (baloldali)emberi jogokért aggódó haladó sajtó ingerküszöbét nem érte el Niedermüller kirekesztő mondatai. A folyamatosan nácizó és antiszemitázó baloldali megmondóemberek rendben találják a DK alelnökének rasszista szavait.

A balliberális sajtó, rég keresztre feszítette volna azt a jobboldali politikust, ha szájából más kontexusban hangzottak volna el ezek a rasszista szavak, és rejtélyes módon, az igazságszolgáltatás is azonnal beindult volna.

Niedermüller szavai rávilágítottak a kettős mércére. 

Emiatt a kettősség miatt nem vonták felelősségre a kommunista diktatúra felelőseit, és lehet a magyar társadalom hóhérának unokája Gyurcsányné az „európai demokrácia élharcosa”, ami nem jelent mást, mint a magyar érdekek elárulását.

Niedermüller szavai megmutatták, hogy az „újdonsült európai demokraták” álarca mögött, valójában izzó gyűlölet lappang a magyar (európai) társadalom nagy része iránt.

Megvetik a fehérnek született, családban gondolkozó, keresztény normák szerint élőket. 

Niedermüller és elvtársai gyűlöletének gyökere a mérhetetlen hatalomvágy, aminek útjában álló társadalmat nem tudják leváltatni, és nincs olyan külföldi erő, egy új Szovjetunió, akinek fegyveres hordájával, mint 1948-ban, jobb belátásra bírnák a magyarokat.