Emma napja van. | 2024.04.19

A magyarok pénzéből él, de gyűlöli őket az erzsébetvárosi DK-s polgármester

2020-01-30 05:48:11

A magyarok pénzéből él, de gyűlöli őket az erzsébetvárosi DK-s polgármester, akinek korábbi és mostani megnyilatkozásaiból, facebookos bejegyzéseiből az derül ki, hogy nem szimpatizál a magyarokkal. Niedelmüller Péternek nehezére esik magyarul írni, gondja van a magyar zenével.

A kommunistákra jellemző álszent módon,  "mélymagyarozza” a hazafiakat. Egészen különösen módon minősíti a „fehér, keresztény, heteroszexuális” magyar embereket.

"…rémisztő képződmény középen, ezek a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak – meg azért nők is vannak közöttük."

Niedermüller Péter egyet nem utál a magyarokban, a pénzüket. Megválasztása után - jó kommunista módjára – négy elvtársát főállású alpolgármesternek választatott meg, fejenként havi majd 1 millió forintért. Az erzsébetvárosi polgármesternek nem büdös az adófizetők pénze. Jóvoltukból havi egy millió forint, plusz költségtérítésért utálja a magyar zenét, a fehér, keresztény, heteroszexuális polgárokat, és nehezére esik magyarul írni.  

Demokratikus Koalíció gyűjtőhelye a magukat „európai demokratáknak” nevező posztkommunistáknak, a kommunista diktatúrát működtető gazemberek kölykeinek, szellemi örököseinek. 

(Nyitókép Niedermüller Péter, MTI/Komka Péter)