Emma napja van. | 2024.04.19

Gyurcsányék hálójában a Jobbik - a DK-val szövetkezne Jakab Péter

2020-01-26 13:58:11

A Jobbik szombat esti tisztújító gyűlésén lehullt a lepel. Meztelen a király. A küldöttek Jakab Pétert 87 %-os többséggel elnöknek választották. A tisztújítás eredménye egyszerre a vég és a kezdet. Vége annak az illúziónak, hogy a Jobbik nemzeti értéket képviselő párt, és kezdetét vette az eredeti küldetés, vagyis összefogva a kommunistákkal, a baloldallal, a globalista erőkkel, ellehetetleníteni a magyar nemzeti érdekeket.

Csurka István MIÉP elnök, 2009. március 26-i tv-interjúban, a Jobbikról mondott próféciája beteljesedett.

„Csak felhívom a figyelmét mindenkinek, az un jobboldalnak, hogy a bukott rezsim, most új pártok – ilyen a Jobbik – létrehozásával akarja megakadályozni, hogy magyar érdekeket szolgáló és rendszer – mert rendszerváltás lesz – felálljon. …. mert nagyon szélsőséges, nagyon jobboldali, bután, sőt sötét módon a cigányokat így vagy úgy felhasználó, felidegesítő mozdulatokat tesz, de ez nagyon veszélyes. Abban a pillanatban, amikor ez az erő bekerül az országgyűlésbe, úgy fog viselkedni, mint Torgyán, vagy az SZDSZ. Megbízást fog teljesíteni, a nemzeti erők ellen fog fordulni.”

Csurka egy hódmezővásárhelyi lakossági fórumon pedig egyenesen az MSZP és az SZDSZ fantomszervezetének nevezte a Jobbikot.

„Aki a Jobbikra akar szavazni, az tegye, de tudjon róla, hogy ezzel az MSZP-t és az SZDSZ-t támogatja, ugyanis a Jobbik e két párt fantomszervezete.”

Csurka István jövendöléseit olvasva bátran kijelenthettük, hogy az író-pártelnök minden jóslata valóra vált. A Jobbik bekerült a parlamentbe, és a nemzeti érdekeket taposva, a kommunisták kiszolgálójává vált.

Jakab Péter elnökletével beteljesedni látszik a küldetésük. Hatalomra segíteni Gyurcsányékat.

A tisztújító közgyűlés után tartott sajtótájékoztatón, a JobbikGyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalícióval való együttműködést firtató újságíró kérdésre a következőket válaszolta az újdonsült pártelnök:
„Gyurcsánnyal „képtelen közösséget” vállalni, mivel a bukott kormányfő rendszerét „az emberek nagyon egyértelműen” leszavazták, azonban a Fidesz leváltása érdekében hajlandó Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalícióval szövetkezni.

A Jobbik új elnökének nyilatkozatát meghalló nemzeti érzelmű, volt vagy még jelenlegi jobbikosnak fel kellene tenni magában azt a kérdést:

2010-ben Magyarországot a nemzetközi pénzvilágnak kiszolgáló, tönkretevő posztkommunista rendszer bukására szavazott. 2020-ban ezt a rendszert akarja visszahozni?