Auguszta napja van. | 2024.03.29

Ajándékozz rókapisit Lendvai Ildikónak!

2019-12-29 21:02:20

Mindig nagy öröm olvasni egy ősbolsevik aggódását a nemzeti vagyonért, a szabadságért, a demokráciáért, a köztársaságért, és minden más, számára értelmezhetetlen értékekért. A kommunista gondolatrendőrség egykori korifeusa, Lendvai Ildikó, egyre gyakrabban írogat a baloldali médiákban.

Lendvai, karácsony előtt megjelent "Ajándékozz rókavizeletet!" című cikkében, rókapisi ajándékozására szólította fel a baloldali lap olvasótáborát, az európai demokratákká vedlett, egykori vén bolsevikokat. Okfejtése szerint, ha az erdőben növő fenyőfát behintik rókapisivel, és azt a fatolvajok ellopják, akkor a lopott fa szobahőmérsékleten elviselhetetlen bűzt áraszt. Megfogalmazása szerint, ha ők, az európai demokraták, minden nemzeti vagyont behintenének rókapisivel, akkor az védelmet nyújtana a tolvajok ellen.

Kár, hogy Lendvai Ildikó ezt a zseniális ötletét nem alkalmazta cenzor korában, és a rendszerváltás környékén azzal a kitétellel, hogy magát és elvtársait kente volna be rókapisivel. No nem azért kellett volna bekenni az elvtársakat, hogy el ne lopják őket, hanem azért, hogy a szagról, könnyebben felismerjék a magyarok azokat, akik hosszú évizedekre ellopták a magyarok szabadságát, jövőjét, gondolatát, és rendszerváltáskor az összes nemzeti vagyont.

Aztán rókapisivel bekenhette volna a kommunista bűnözők szellemi örököseit, kölykeit, hogy a mérhetetlenül elviselhetetlen bűz átüssön az európai demokraták álarcain, és figyelmeztesse a magyarokat, hogy ezek ugyanazok.

Jobb későn,mint soha. Ha Lendvai Ildikó megkapja az áhított rókapisit, ne mulassza el vele bekenni elvtársait, ha lehet javasolni, kezdje Apró Antal unokájával, Gyurcsánynéval.

(Nyitókép Lendvai Ildikó - Forrás youtube)