Gedeon napja van. | 2024.03.28

Borzolja a kazincbarcikaiak kedélyét Molnár Zoltán DK-s önkormányzati képviselő lakásbérlete

2019-12-07 09:09:02

Kiverte a biztosítékot a kazincbarcikaiaknál Molnár Zoltán önkormányzati képviselő havi félmillió forintos juttatása és önkormányzati lakásbérleti joga egy olyan városban, ahol emberek tucatjait lakoltatták ki önkormányzati tulajdonú lakásokból.

Molnár Zoltán lakásbérleti jogának a kijelölése a legnagyobb titkolózások közepette történt, remélve, hogy az átlag kazincbarcikai polgár nem szerez róla tudomást. Na és, mondják, mi van abban?! Fizet a város, azaz mindannyiunk tulajdonát képező ingatlanért. Molnár önkormányzati képviselői tevékenysége sokak szerint egyetlen forintot sem ér, ellenben közel félmillió forintot kap havonta a kazincbarcikaiak adójából Gyurcsány helyi embere.

Lefordítva: ha levonjuk havi félmillióból a bérleti díjat, akkor az azt jelenti, hogy kevesebbet vesz el a közösből!

Molnár látható közéleti ténykedése kimerül a DK-s banda néhány őrjöngésén való részvétellel. Egyetlen alkalommal nem szólalt fel az elmúlt öt évben a képviselő-testületben. Lapított az önkormányzati lakásban, amikor tőle nem messze, egy mozgássérült nőt lakoltattak ki úgy, hogy minden ingóságát összetörték és kidobtak a szemétdombra.

A baloldali többségű önkormányzati képviselő-testület, az önkormányzati bérlakások részbeni felszámolásakor, korántsem a szociális érzékenységről tanúskodó intézkedéseit, többek között azzal magyarázta, hogy sokan élősködnek a város nyakán.

Átláthatatlan és nem nyilvános a kazincbarcikai önkormányzati tulajdonú lakások bérleti szerződései. Ha nincs egy szemfüles olvasónk, akkor talán ki sem derül, hogy Molnár Zoltán ismét bérleti jogot kap egy önkormányzati lakásra, habár jövedelmi viszonyai nem indokolják.

Molnár a sok százezres jövedelmével képes lenne önállóan megoldani a lakhatását, azonban bérleti jogviszonyával elveszi a lehetőséget egy kazincbarcikai fiatal elől, hogy életkezdéséhez önkormányzati lakást kapjon.

Hány Molnár Zoltánéhoz hasonló önkormányzati lakásbérlő van Kazincbarcikán?

Korábbi írásunkat a címre kattintva elovashatja:

Havi 494 800 Ft és egy önkormányzati bérlakás Gyurcsány kazincbarcikai emberének (FRISSÍTVE)

(di)