Gedeon napja van. | 2024.03.28

Havi 494 800 Ft és egy önkormányzati bérlakás Gyurcsány kazincbarcikai emberének (FRISSÍTVE)

2019-12-05 22:40:46

A Demokratikus Koalíció (DK) Borsod_04 választókerületének vezetője, pontosan Gyurcsány kazincbarcikai helytartója, Molnár Zoltán nagy fölénnyel nyert az október 13-i önkormányzati választáson a körzetében. Természetesen senki nem tudja felsorolni azokat az érdemeket, amelyekért a körzet bigott kommunista szavazói öt évre, ismét önkormányzati mandátumhoz juttatták Gyurcsány emberét, havi 494 800 forintos tiszteletdíjért.

(Módosítottuk a juttatás összegét, ugyanis a több bizottsági helyért is csak egy tagsági díjat lehet elszámolni, így a havi tiszteletdíj 494 800 Ft.)

Önkormányzati képviselő havi alapdíja:                          164 800 Ft 
Gazdasági bizottsági tagság havi díja:                               80 000 Ft
Városfejlesztési bizottsági  tagság havi díja                              0 Ft
Barcika Centrum felügyelő bizottság elnök havi díja:   250 000 Ft 
                                                                       -------------------------
                                                     Havonta összesen:     494 800 Ft 

Ne keressük Molnár Zoltán városatyai érdemeit, mert azok nincsenek, ugyanis az elmúlt ötéves ciklusban, egyetlen egy alkalommal nem szólalt fel a képviselő-testületi üléseken. Ami meglepő, választókörzetében sokan nem ismerték!

Sokadjára bebizonyosodott, hogy ha Kazincbarcikán Caligula lovát indítanák a választáson, odateszik mellé a piros szegfűt, akkor biztos lehet abban, hogy megválasztják. Az sem számít, hogy a jelölt a nagybüdös semmit tett az őt delegáló közösség érdekében. 

Kazincbarcikán az a mondás járja baloldali vezető körökben, hogy akkor is jönnek a szavazatok, ha nem teszel érte az égvilágon semmit, amit Molnár Zoltán esete is alátámaszt.

Molnár Zoltán a DK önkormányzati képviselője, Borsod 04 vk-elnök. (Fotó forrásaMolnár Zoltán facebook oldala.)

Molnár Zoltán az ötéves mandátum mellé kapott még havi 494 800 Ft-ot, és egy önkormányzati lakás bérleti jogát.

Hírportálunk korábban számos esetben beszámolt, hogy Kazincbarcikán, emberek tucatjait lakoltatták az utcára az önkormányzati lakásokból, mert nem tudták fizetni a bérleti díjat.

A videóban megtekinthetik egy kazincbarcikai mozgássérült nő kilakoltatásának történetét.

Gyurcsány embere úgy bérelhet önkormányzati lakást, hogy az önkormányzattól kapott havi 494 800 forinton felül, a BorsodChem Zrt-nél dolgozik főállásban. 

(di)