Zita napja van. | 2024.04.27

Karácsony és a fővárosi kommunisták napi 52 forintból/hajléktalan, akarják a téli krízishelyzetet megoldani

2019-11-28 21:55:07

A zöldvörös vagy a vöröszöld budapesti kommunisták újabb nagy hazugsága lepleződött le, most éppen hajléktalan ügyben. A főváros korábbi jobboldali vezetése emberi körülmények közé próbálta terelni Budapest utcáin, tragikus körülmények között élő hajléktalan embereket.

Akkoriban a vöröszöldek vagy a zöldvörösek azt kiabáltak, hogy diktatúra van, és a szabadságjogokat lábbal tiporják. Mindenki utálta a mosdatlan emberek orrfacsaró, átható bűzét, az összeszart és összepisilt közterületeket. A sokak által vitatott intézkedéseknek, sok pozitív hozadéka volt, sokkal több utcán élő ember kereste fel a normálisabb körülményeket biztosító szociális intézményeket. Erre a vöröszöldek vagy zöldvörösek azt kezdték kiabálni, hogy nincs elég hajléktalanokat ellátó intézmény Budapesten.

Október 13-án a külföldiek hathatós segítségével hatalomra jutott vöröszöldek vagy zöldvörösök, a fővárosi közgyűlésben, november 27-én, 47 millió forintot különítettek el a hajléktalanok megsegítésére krízisidőben.

A krízisidőszak november 1-től – március 31-ig tart 151 napon keresztül. Budapesten kb 6000 hajléktalan ember él.

47 000 000 Ft / 151 krízis nap / 6000 hajléktalan = 52 Ft/ hajléktalan /nap

Karigeriék szerint, egy hajléktalan embert krízisidőben, naponta 52 Ft-ból meg lehet menteni mondjuk a fagy- vagy éhhaláltól. Úgy látszik a „párttal és a széffel” egyutat vállaló posztkommunista, bocsánat az európai demokraták, megmutatták mennyit ér a "felszabadított Budapest" szerencsétlen, perifériára szorult polgára: napi 52 Ft-ot.

Ha ez a képmutató banda épp olyan hévvel próbálna megoldani ezeknek a szerencsétlen embereknek a problémáit, mint amilyen vehemensen vetették magukat a kerületi kasszákra, még több pénzzel tömve a kivénhedt kommunista fosszilíákat, nem lenne fedél nélküli ember Budapesten.

A valós segítség helyett, a liberálisok, a kommunistákra jellemző álszentséggel azt sulykolják, hogy a szerencsétlenek szabadsága az, ha mocskosan, büdösen, mindent összeszarva és összevizelve bolyonganak a hideg utcákon.

(Címlapfotó Karácsony Gergely - forrás Magyar Nemzet)