Auguszta napja van. | 2024.03.29

Jön a fekete Karácsony Budapesten, metrót építenének Gyurcsány emberei

2019-11-13 06:30:37

Az októberi önkormányzati választások utáni hetekben szembesültek a budapestiek a szomorú valósággal. Visszatértek a fővárost 2010 előtt a megsemmisülés felé űző demszky-korszak Gyurcsány emberei.
A rombolás nyomai már most kezdenek felsejleni. A belváros utcáit hányáscsomók, vizelettócsák, néhol sz@rcsomók díszítik. A szabadság jegyében a falmélyedésekben újra megjelentek a hajléktalanok, akik fokozatosan visszaveszik a köztereket, közösségi helyeket.

„A baloldali képmutatás szerint, a szabadság egyik jelképe, ha a társadalom perifériájára szorult emberek ott pisilnek, ott sz@rnak ahol éppen rájuk jön a szükséglet. Ha ez egy zsúfolt metrómegálló, akkor pechük van az éppen ott tartózkodóknak.”

Fekete Karácsonya lesz Magyarország fővárosának. Na nem a hónélküli december végére gondolok, hanem arra a szomorú tényre, hogy Karácsony Gergely vezetésével megkezdődött a patinás város rombolása.

Demszky Gábor bejelentette, a fővárosnak hitelt kell felvenni. A gyurcsány-klón  Gy.Németh Erzsébet metrót építene. A fővárosi cégek vezetésébe visszakerültek azok a vén kommunista arcok, akik felelősek a 2010 előtti nyomorért.

A kommunistáknál mindig elfogy mások pénze. Demszky Gábor azonnali hitelfelvételt szeretne. Tudjuk a tőke nem, de a kamat boldogít, amit természetesen a budapestieknek kell megfizetni ugyancsak a szabadság jegyében.

A DK-s Gy.Németh Erzsébet az egyik tv-műsorban Budapest klímavészhelyzetének csökkentését a 3-as 4-es metróvonal fejlesztésében látja. 

Legutóbb, amikor a kommunisták a 452 milliárd forintba kerülő 4-es metrót építettek, az OLAF (Európai Csalás Elleni Hivatal) gyanúja szerint 272 milliárd forint érintett csalással, szabálytalan felhasználással, 166 milliárd forintot pedig elloptak.