Ervin napja van. | 2024.04.26

Kazincbarcika legyen újra a fiatalok városa - Bemutatkoztak a barcikai fideszes jelöltek

2019-08-24 00:57:02

Kazincbarcikán a Fidesz-KDNP helyi szervezete megnevezte képviselőjelöltjeit. A párt polgármesterjelöltje a történelemtanár és közgazdász végzettségű Knopp Richárd.

Kondorné Sz.Ágnes, a helyi csoport elnöke hírportálunknak elmondta, egy teljesen új összetételű, hiteles helyi emberekből álló jelöltekkel próbálnak minél több önkormányzati posztot, beleértve a polgármesteri tisztséget is megszerezni az október 13-i voksoláson.
– A Fidesz-KDNP kazincbarcikai csoportja méltóságteljes, tisztességes, sportszerű, kulturált kampányt szeretne folytatni az elkövetkező ötven napban, és erre buzdítunk a választásban minden résztvevő szervezetet, jelöltet – összegez a csoportelnök.

Knopp Richárd polgármesterjelölt egyik legfőbb célja, hogy az elöregedő Kazincbarcika újra a fiatalok városa legyen, és ehhez minden feltételt megteremtenének.
- Olyan hiteles helyi embereket választott meg szervezetünk, akik lokálpatriótaként eredményesen képviselhetik minden barcikai lakos érdekét – fogalmazott Knopp Richárd. A Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje kiemelte, hogy magától és a képviselőktől hatékony kampányt, októberben pedig jó választási eredményeket vár.

(Balról - jobbra.) Rácz-Tóth Kata, Pogány István, Terebesi Mariann, Negrutz Ágoston, Károly-Madarász Erika, Rézmüves József, Knopp Richárd, Kaló Attila, Kondorné Sz.Ágnes, Tyukodi Judit, Szeifert Lajos

A Fidesz-KDNP kazincbarcikai jelöltjei:

Polgármesterjelölt: Knopp Richárd

1-es körzet: Kondorné Sz. Ágnes
2-es körzet: Rácz-Tóth Katalin
3-as körzet: Rézmüves József
4-es körzet: Szeifert Lajos
5-ös körzet: Kaló Attila
6-os körzet: Pogány István
7-es körzet: Tyukodi Judit
8-as körzet: Károly-Madarász Erika
9-as körzet: Negrutz Ágoston
10-es körzet: Terebesi Mariann