Auguszta napja van. | 2024.03.29

Egy órán belül elfogták a pénztárcatolvajokat Sajószentpéteren

2019-07-31 15:43:52

A Sajószentpéteri Rendőrőrs járőrei a bejelentést követően rövid időn belül azonosították azt a két férfit, akik ellopták egy 59 éves helyi asszony pénztárcáját.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Sajószentpéteri Rendőrőrs két izsófalvai férfival szemben.

A gyanúsítottak 2019. július 28-án 17 óra körül Sajószentpéteren, a Kossuth Lajos utcán egy 59 éves asszony kezéből kikapták a pénztárcáját, majd azzal elfutottak. A hölgynek az eset kapcsán sérülése nem keletkezett. A tárcában személyes iratok, bankkártya és pár ezer forint készpénz volt.

A bejelentést követően a rendőrök egy órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 20 és 18 éves férfiakat, akiket előállításukat követően gyanúsítottként hallgattak ki.

Az elkövetők beismerő vallomást tettek a nyomozóknak, és elmondták, hogy a lopott pénz jelentős részét már elvásárolták. A megmaradt összeget a rendőrök lefoglalták és az eljárás során a sértett részére már visszaadták.