Tivadar napja van. | 2024.04.20

Elkapták az Ormosbányán és Izsófalván fosztogató fiatalt

2019-07-02 11:30:00

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Rudabányai Rendőrőrs nyomozói közös munkával, pár nap alatt elfogták azt a fiút, aki Ormosbányán és Izsófalván autókat tört fel, továbbá betört a postahivatalba, illetve különböző családi házakba.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy ormosbányai fiúval szemben. A vád szerint az elkövető a két településen 2019. június 26-áűt megelőzően családi házakhoz tartozó melléképületbe, nyári konyhába, postahivatalba tört be, továbbá két autó ajtaját feszítette ki. 

Innen elektromos szerszámgépeket, hordozható számítógépet és egy értékes női gyémántgyűrűt tulajdonított el, amit később otthonában rejtett el. 

A nyomozók adatgyűjtésük során megállapították az elkövető kilétét, a fiút tanúként a szülőket pedig orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Az eltulajdonított értékek közül a rendőrök többek között megtalálták az értékes gyémántgyűrűt is, az ügyben további nyomozati cselekmények várhatóak.

Forrás: Police.hu