Andrea napja van. | 2024.04.18

Szövetségben a magyar agrárgazdaságért

2019-04-04 09:30:00

Gazdafórumot tartottak 2019. április 3-án Edelényben, ahol Jakab István a Magyar Országgyűlés alelnöke, a MAGOSZ elnöke tartott előadást a térség gazdáinak.

A rendezvény résztvevőit Demeter Zoltán a térség országgyűlési képviselője köszöntötte, aki beszédében arra hívta fel a figyelmet, hogy az Európai Bizottság 2020 után számottevően, 15-20 százalékkal csökkentené az agrár- és vidékfejlesztési támogatásokat, azért, hogy az elvont forrásokat – a gazdák pénzét - a migrációra költse. A magyar kormány a gazdák mellett áll. Május 26-án arról is döntünk, megvédjük-e az agrártámogatásokat, megvédjük-e a magyar gazdákat, a magyar agrárgazdaságot. Május 26-án menjünk el szavazni és védjük meg együtt a magyar agráriumot! - hangsúlyozta.

Jakab István előadásában kiemelte, hogy a Magyar Agrárgazdasági Kamara és a Magosz a források megvédésének érdekében egy petíciót indított útjára, amelyet már közel 150 ezren támogattak. A petíció az alábbi linkre kattintva online kitölthető. http://www.peticioamagyargazdakert.hu/

 



Képújság
Sajómente Média Alapítvány