Gedeon napja van. | 2024.03.28

KDNP: Magyarországnak nagy lehetőségei vannak a fejlődésre 

2019-02-10 17:18:39

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) szerint Orbán Viktor miniszterelnök vasárnapi évértékelőjéből jól látható, hogy a magyar emberek közös erőfeszítéseinek köszönhetően Magyarország előtt komoly lehetőségek állnak a fejlődésre.

    A kisebbik kormánypárt az MTI-hez eljuttatott közleményében kiemelte: tíz év közös, kitartó munkája után olyan intézkedésekről esett szó, amelyek hosszú távon biztosíthatják az ország jövőjét, végre látszik a lehetősége annak, hogy "lépésről lépésre eljussunk a szegénység teljes felszámolásáig". 
    Hozzátették: a rendkívül nagyvonalú családtámogatási programok különösen biztatóak, hiszen Magyarország jövője a magyar családokon múlik. A miniszterelnök által meghirdetett hétpontos családvédelmi akcióterv ennek alapján határozza meg az ezzel kapcsolatos feladatokat.
    A KDNP kitért arra is: az európai parlamenti választás tétje, hogy meg tudjuk-e védeni keresztény kultúránkat a nyílt társadalmat hirdető gazdasági és politikai erők támadásaitól, amelyek fel  akarják számolni a nemzetek Európáját.

bog bki bpt