Auguszta napja van. | 2024.03.29

Szombaton 11 órakor a kommunisták újra elállják a polgárok útját a 26-os főúton

2019-01-19 09:15:00

Kezd megszokottá válni, hogy a hétvégi nagy bevásárlást, vagy egyéb ügyeket intéző polgárok útját, sárga mellényben ugráló „civilek” állják el. A demonstrációkon rendszeresen feltűnik Komjáthi Imre elvtárs, a szenvedő, az éhező, diktatúrában senyvedő, az elnyomott népet megtestesítő MSZP alelnök, a munkásosztály vasökle, a vad osztályharcos, akinek testsúlyát egy korábbi cikkünkben 120 kilóban becsültük meg.

A bulldog osztályharcos facebookos posztunk alatt kissé sértődötten maga jelentette be hiteles testtömegét, ami „csak” 96 kg. Tévedtünk 24 kilót, de valljuk be őszintén, Komjáthi elvtárs túlságosan jó bőrben van, ami egy főéhezőnél hátrány. 

Komjáthi Imre rendszeres szervezője az éhségmeneteknek.

Nem szeretnénk további találgatásokba merülni, így arra kérjük Komjáthi elvtársat, ha legközelebb kommenteli írásunkat, bátran írja oda IQ-ját is. Bár az általa használt „foscsomó” és hasonló szavak markánsan megmutatják az osztályharcos és az IQ-harcos közti különbséget.

Komjáthi Imre így kommentelte a sajomente egyik írását

Számos más hitelességi kérdés is felmerül a „civil” tüntetések kapcsán. A tüntetők között rendre feltűnnek szervezőként azok a „civil” őskommunista szakszervezeti vezetők, akik évtizedek óta sokszázezres havi jövedelemre tesznek szert, és királyi módon élnek az érdekvédelemből. Óriási szakadék tátong például Komjáthi elvtárs és az általa képviselt közmunkás havi jövedelme között. Nem szúr szemet az általuk képviselteknek, hogy a baloldali szakszervezeti-, és a kommunista vezetők minden időszakban jól éltek, és egyenlőbbek voltak az egyenlőbbeknél. Azonban igazságtalan lenne a kommunisták sikerét elvitatni a nyomor egyenlő elosztásában. 

Ha nyilvánosságra kerülnének a pontos jövedelmek, akkor sem történne semmi különös, mert egy kommunista nem a szemének, hanem az elvtársának hisz. Ebben rejlik a borsodi megkövült baloldaliság „sikere”. 

(címlapfotó forrása: vbt.pestisracok.hu)