Auguszta napja van. | 2024.03.29

Megjelent Gyányi István új dala, a Minden

2019-01-14 10:25:00

“Minden” címmel, új single-t jelentet meg Gyányi István. A Sean Darin és Úrfi által jegyzett zene és dalszöveg, az énekes és kreatívok első találkozása, melynek felvételei a Stamusic Stúdióban történtek.

A “Minden” magán viseli Gyányi István előadói érzékenységét, amely Szepesi Zsolt produceri és Száraz Bence szövegírói tükrében mutatkozik meg. A két kreatív neve olyan slágerekből lehet ismert, mint Freddie “Csodák” című slágerlistás dala.

Gyányi István: Nekem ez a dal kifejezi a nyugalmat, a hétköznapokból való kiszakadást, a belső egyensúlyt, hisz előbb - utóbb minden a helyére kerül.
Nem számít, mennyire különbözik két ember, a zene és az érzelmek útján összetalálkozhatnak. Nekem ez a filozófiám.

A dal:

Száraz Bence: Nagyon sok popdalban érzem azt, hogy a pozitív kicsengést, vagy üzenetet semmivel nem támasztják alá, egyszerűen csak elvárás, hogy vidám legyen a zene és ezért ilyet is írnak. Én szerettem volna egy olyan szöveget írni, ami arról szól, hogy a jó dolgok nem maguktól értetődőek, nem keresni kell őket, hanem megdolgozni értük. Megfelelő munkával utólag minden olyan magától értetődőnek tűnik és végül minden a helyére kerül.

A “Minden” a Kelet-Magyarországon egyre nagyobb ismertséget szerző Gyányi István második dala, amely a Black Rose Project kiadásában jelenik meg.


https://www.facebook.com/gyanyistvan/
https://www.instagram.com/gyanyistvan/
https://www.youtube.com/channel/UC-nmx7REx9ccXI2qbxfxl9A

Kontakt, menedzsment: Black Rose Project +3620/931-8167, blackroseicu@gmail.com