Gedeon napja van. | 2024.03.28

Fidesz-KDNP: az ellenzéki pártok folytatták a színészkedést

2019-01-03 17:15:00

A kormánypártok szerint a csütörtöki rendkívüli parlamenti ülésen az ellenzéki pártok folytatták a színészkedést, amelyet tavaly decemberben kezdtek.

    Nacsa Lőrinc, a KDNP politikusa a kormánypártok képviseletében csütörtökön Budapesten azt mondta, ma újra lebuktak az ellenzéki képviselők, mert a saját maguk által kezdeményezett rendkívüli ülésnapról is kivonult egy részük. Nem Magyarország érdeke, csak a pillanatnyi politikai balhé és a hatalom megszerzése az ellenzék célja - értékelt Nacsa Lőrinc.
    Megjegyezte, hogy decemberben már lebuktak az ellenzékiek, amikor - "gyenge színészi teljesítménnyel" - önmagukat áldozatként akarták bemutatni a köztelevízió épületében.
    A KDNP-s politikus szerint az ellenzék Soros György pénzéből erőszakos utcai megmozdulásokat szervez, és szintén a magyar származású amerikai üzletember forrásaiból politikai aktivistákat fizetnek, akik rátámadnak a rendőrökre és a Parlamentre. Mindezt Soros György azért teszi, mert azt szeretné, hogy az Európai Parlamentnek a májusi választások után ismét bevándorláspárti többsége legyen - fejtette ki Nacsa Lőrinc.