Gedeon napja van. | 2024.03.28

Koncepciós eljárás Magyarország ellen az Európai Parlamentben - csalással fogadták el a Sargentini-jelentést

2018-09-12 18:21:00

Csalással tudták megszavaztatni a minősített hazugságok alapján készült, Magyarországot elítélő Sargentini - jelentést az Európai Parlamentben (EP). A jelentés a végszavazáson 448 igen, 197 nem, és 48 tartózkodó szavazatot kapott. A keddi vitanapon több képviselő jelezte, a megkötött szerződések nem teszik lehetővé az EP Magyarország elleni eljárását. A csalást ott követték el, hogy a 48 tartózkodó szavazatot nem számolták a 197 nem szavazathoz, mert ha a voksolási szabályok szerint hozzászámolják, nincs meg a jelentés kétharmados támogatottsága.

Az Európai Parlamentből hiányzik a demokrácia! Az unió senki által meg nem választott vezetőinek hatalmi arroganciája nyilvánult meg Magyarország elleni koncepciós eljárásban, melyben segítségükre voltak az MSZP és a DK hazaáruló képviselői. Magyarország megleckéztetésével üzen Jean-Claude Juncker köre azoknak az országoknak, amelyek nem szolgálják ki a milliárdos Soros György migrációs terveit.

A törvénytelen eljárás célja Magyarország szavazati jogának felfüggesztése az Európai Bizottságban, és az uniós fejlesztési források megvonása. A migránspárti EP képviselőknek ez a hőn óhajtott vágya soha nem valósul meg, mert hiányozni fog az unió 28 tagállamának egyöntetű szavazata. Ha csak egy állam vétót emel a szavazati jog felfüggesztése ellen, akkor azt nem lehet megvonni. 

Magyarországot elítélő koncepciós eljárás megmutatta, hogy az Európai Unió a mai formájában a szétesés állapotában van. A képviselők és a tisztségviselők jelentős hányadát az amerikai spekuláns Soros György tartja a markában, ezért nem tudnak az európai polgároknak elvárásainak megfelelni.

Komolyan gondolja bárki, hogy bármely nemzetiségű európai polgár feladná identitását, kulturáját, gyermekei jövőjét egy eszement milliárdos agyrémeiért? Elhiszi bárki, hogy egy párizsi, brüsszeli vagy berlini európai polgár látva az iszlámba ágyazódott napi terrort, híve lenne a Soros-féle multikulturális társadalomnak? A megvett, senki által meg nem választott eu vezetők és a hatalomért kuncsorgó kommunista formációk próbálják ezt az eszement agyrémet az európaiakra kényszeríteni.

Judith Sargentini azt mondta: ... a demokrácia az, ahol mindenkinek a hangját meghallják, és ahol a kormány tiszteletben tartja az egyéneket és a kisebbségeket.

A "sargentininek álcázott sorosi demokrácia" nem védte meg a párizsi Bataclan klub 130 áldozatát, a londoni, brusszeli, párizsi, berlini iszlám közösségbe bújt terroristák áldozatait! Ha nincs bevándorlás, feltehetőleg nincs, vagy kevesebb az áldozat! Nem kellene a terrorizmussal együtt élni, de úgy látszik ezeket az európai polgárokat feláldozták Soros nyílt társadalma oltárán. Ők nem számítanak, ők nem azok az egyének, akiknek demokratikus - benne az élethez való - jogait tiszteletben kellene tartani.

Jövő év májusában az európa uniós választások lehetőséget adnak arra, hogy egy olyan Európai Parlament jöjjön létre a választások eredményeképpen, amely demokratikus, a képviselőket odaküldő európai polgárok érdekeit képviselik, és mentes lesz Soros György befolyásától. 

Magyarországot elítélő nyilatkozat elfogadása megerősítette a magyarokat abban, hogy jövőre nem küldenek árulókat az EP-be.

A magyarok sok mindent megbocsátanak, de történelmi hagyományaikhoz híven, az árulást soha!

Igennel szavazott:

  • MSZP: Szanyi Tibor, Ujhelyi István,
  • DK: Molnár Csaba és Niedermüller Péter
  • Párbeszéd: Jávor Benedek.