Gedeon napja van. | 2024.03.28

Csütörtökön kezdődik az Everness Indián Nyár életmódfesztivál Alsóörsön

2018-09-08 16:01:00

Jövő csütörtökön kezdődik az Everness Indián Nyár 2018 életmódfesztivál Alsóörsön. A négynapos önismereti rendezvény célja, hogy egy tudatosabb, egészségesebb életforma felé mutasson utakat a látogatók számára, akik számtalan, mozgással, zenével és meditációval kapcsolatos program, előadás részesei lehetnek - tájékoztatta az MTI-t a rendezvény fesztiváligazgatója.

    Klein Csaba elmondta, hogy a nyaranta megrendezett Everness Fesztiválnál bensőségesebb, nyugodtabb hangulatú programsorozattal készülnek az őszbe forduló időjárás megérkeztével. 
    Hozzátette: a Pelso kemping területén hét helyszínen rendeznek programokat, amelyekre összesen nyolcszáz embert várnak.
    Az előadók között lesz Soma Mamagésa író, spirituális tanító, Grecsó Zoltán pedig a kortárs tánc világába kalauzolja el a látogatókat. Inkret Boglárka pszichológus a tudatos életvezetésről beszél majd, Kereszty András az önismeret fontosságáról tart előadást, Sütő Enikő jogász, modell a boldogságkeresés útjairól szól majd.
    A fesztiváligazgató elmondta azt is, hogy számtalan mozgásformát, köztük a csikungot, a niátt, a hatha, akro és hahota jógát is ki lehet majd próbálni. Mindemellett különféle masszázstípusok közül válogathatnak a látogatók.
    A zenei színpadon mások mellett fellép a lágy meditatív és felpörgetett latinos lüktetésű zenét egyaránt játszó ToSoDa Project és a mintegy negyven hangszert megszólaltató Samsara Boulvard. 
    A rendezvénysorozat idei kiemelt témája a környezettudatosság, amelynek jegyében számos új megoldással ismerkedhetnek meg a fesztiválozók. 
    A 14 év alatti gyermekek számára a belépés ingyenes és szívesen látják a jól nevelt házi kedvenceket is a vasárnap délutánig tartó fesztiválon, amely a szervezők szándéka szerint jelenlegi formájában utoljára nyitja meg a kapuit - fűzte hozzá a fesztiváligazgató.