Auguszta napja van. | 2024.03.29

Nemzeti Kulturális Nap Sajószentpéteren

2018-07-02 21:11:17

Az Összefogás Sajószentpéterért Alapítvány 2018. július elsején Nemzeti Kulturális Napot, egyben Díjátadó Gálát szervezett a Sajószentpéteri Kulturális Központban.

Szász Kitti freestyle foci négyszeres női világbajnok

Isaszegi Róbert sokszoros országos bajnok és, aki 1988-ban bronzérmet szerzett az olimpiai játékokon is

Három világhírű sportolót díjaztak.

Szász Kitti 4 szeres Freestyle Világbajnok, Bistei Judit Európa és Világbajnok Fitnesz sportolókat, valamint Isaszegi Róbert, - egykori Európa Kupa győztes, Európa Bajnoki ezüst és bronzérmes, szöuli olimpia bronzérmese. Ezen felül, profi interkontinentális bajnok.

Bistei Judit fitnesz-világbajnok

A rendezvényen részt vett Demeter Zoltán országgyűlési képviselő, Török Dezső a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke és Tóth Gábor a Kazincbarcikai Kórház Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.

Demeter Zoltán országgyűlési képviselő, Török Dezső a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke és Tóth Gábor a Kazincbarcikai Kórház Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója (j-b)

A kulturális programot a felvidéki Borostyán Néptáncegyüttes, a Sajószentpéteri Sajógyöngye Népdalkör, Schulcz Gergő és Besenyei Lilla versenytáncosok, valamint Ujlaki Levente és Koleszár Liliána a Tücsökmadár Néptáncegyüttes táncosai biztosították.