Béla napja van. | 2024.04.23

A kommunista bűnözők hatvan éve akasztották fel Nagy Imrét

2018-06-17 12:34:00

Ávós-fiókák lázadása zajlik kis hazánkban. Demokráciát, jogállamot követelő, baloldalinak nevezett „demokraták” többségében azoknak a kommunista bűnözőknek a leszármazottai, szellemei örökösei, akik a rendszerváltásig, negyvenöt éven keresztül terrorizálták a magyar társadalmat. Szokták mondani, hogy a gyerek nem felelős a szülei tettéért, azonban az igazságtételhez hozzátartozna, hogy a diktatúrát működtető, abból tényleges hasznot húzó gazembereket és családtagjait örökre kizárják a magyar közéletből.

Hatvan évvel ezelőtt akasztották fel Nagy Imre miniszterelnököt az 1956-os forradalomban való részvételéért. A sors iróniája, hogy Gyurcsány Ferenc, miniszterelnök korában, a Vértanúk terén álló Nagy Imre szobrot kérdezte: Te mit tennél Imre? Gyurcsány arcátlansága határtalan, hiszen a feleségének nagyapja,  Apró Antal, részese a Nagy Imre gyilkosságnak. Történt-e valami? Az égvilágon semmi! Apró Antal párnák között lehelte ki bűnös lelkét, míg a kommunista bűnözők, szeméthalmok alá kapart áldozatainak a csontjai is elporladtak!

Huszonnyolc év távlatából tisztán látszik, hogy a rendszerváltást követő években a kommunista diktatúra felelősei elkerülték a felelősségrevonást, sőt az utódpárt, az MSZP sikeresen képviselte a kádári-nomenklatúra érdekeit a tulajdonviszonyok átalakításánál. Lefordítva, a rendszerváltáskor minden korábbi „társadalmi tulajdont” előprivatizációban, vagy más módon megszereztek. A kommunista diktatúra minden főfelelősének családja milliárdos. Még akkor is így van, ha ezt tagadják. A milliárdos Apró-Gyurcsány klán gazdagodási folyamata ezt jól szemléli.

„Galló Béla szociológus szerint a szocialista párt régen betöltötte történelmi hivatását azzal, hogy az élelmes kádári nomenklatúra érdekeit képviselte a tulajdonviszonyok átalakítása során, mára ezek az érdekcsoportok zömmel elpártoltak az MSZP-től.”

A kérdések sorát veti fel, hogy a rendszerváltást követő huszonnyolc év miért nem volt elegendő arra, hogy a kommunista bűnözőket, gyilkosokat, felelősségre vonják. Sok magyarázat létezik, azonban a legkézenfekvőbb magyarázat, hogy a mai napig kommunista dinasztiák uralják az igazságszolgáltatást, az állam különféle szerveit.

Egyet lehet érteni a baloldali álarc mögé bújt ávós-fiókák, egykori nomenklatúra tagok és káderek azon kijelentésével, hogy Magyarországon gyenge a jogállam. Ők tették azzá, mert a bíróságok és egyéb igazságszolgáltatási szervezetek telítve vannak kommunistákkal, akik elfogultságuk támadását, a „független igazságszolgáltatás és jogállam” elleni támadásnak állítják be.

A tények magukért beszélnek. Az el nem évülő, emberiesség elleni bűnöket elkövető kommunisták a mai napig nem kerültek bíróság elé. Ha még is odakerült valamilyen véletlen folytán, akkor a bíróság történelmi vitát folytatott. Biszku Béla ügyének kezelése, megcsúfolása az igazságszolgáltatásnak. Ideje lenne helyretenni a kommunista bűnöket, és súlyának megfelelően kezelni. 

(di)