Andrea napja van. | 2024.04.18

Fidesz: összeférhetetlen Czeglédy Csaba ügyvédjének NVB-tagsága 

2018-03-09 14:29:00

A Fidesz összeférhetetlennek tartja, hogy az előzetes letartóztatásban lévő Czeglédy Csaba védőügyvédje az a Litresits András, aki az MSZP-Párbeszéd Nemzeti Választási Bizottságba (NVB) delegált tagja.  

    Budai Gyula, a kormánypárt országgyűlési képviselője pénteken, Budapesten tartott sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, mindez azt bizonyítja, hogy a "maffiabaloldalon teljes mértékű az összefonódás".
    Kiemelte, szeretnék tudni, hogy Czeglédy Csaba, "aki az MSZP és a DK titkos pénztárnoka", mivel zsarolja Gyurcsány Ferencet, a Demokratikus Koalíció elnökét és az MSZP-t. 
    A Fidesz képviselője szerint ugyanis Czeglédy Csaba olyan információk birtokában lehet, amelyek kellemetlenek Gyurcsány Ferencnek és az MSZP-nek, és valószínűleg ezzel zsarolhatja őket. "Ezért védik, ezért falaznak neki és ezért akarták kihozni Czeglédy Csabát a börtönből" - mondta, majd hozzátette, a DK-elnök és a szocialisták válaszát is várja ebben a kérdésben. 
    Budai Gyula a Semjén Zsolt KDNP-elnök svédországi vadászatairól szóló sajtóhírekre vonatkozó kérdésekre válaszolva közölte, a miniszterelnök-helyettes unokatestvére Svédországban él, és a vadászat a hobbija, az ebben a témában megjelent találgatásokat pedig nem kívánja kommentálni.

 



Képújság
Sajómente Média Alapítvány