Emma napja van. | 2024.04.19

Karneváli hangulattal várja a nézőket a Fővárosi Nagycirkusz új műsora

2018-01-19 13:55:00

Karneváli hangulattal várja a nézőket a Fővárosi Nagycirkusz új, a XII. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál legjobb számaiból válogató műsora, amelyet péntektől március 11-ig láthat a közönség.

    A Győztesek karneválja a cirkuszban című műsorban fellép mások mellett a fesztivál egyik aranyérmese, a Chinese National Acrobatic Troupe, akik különleges esernyőzsonglőr és világhírű diabolo csoportszámukat mutatják be, valamint Richter Flórián és fia, Kevin, akik különdíjat nyert lovas produkciójukkal készülnek a közönségnek - mondta el Fekete Péter videóüzenetében, amelyet a műsorról szóló budapesti sajtótájékoztatón vetítettek le pénteken.
    Graeser József, a cirkusz szakmai vezetője hozzáfűzte: az esten látható lesz még a különleges tehetségű, a fesztiválon ezüst díjat nyert orosz bohóctrió, a Without Socks, valamint a szintén ezüstérmes Andrejs Fjodorovs kutya- és galambszáma is.
    A műsorban látható lesz három bronzdíjas produkció: az orosz Group Gallea-t levegőszáma, az ukrán Sztaniszlav Viszotszkjit zsonglőr száma és a kubai Duo Solys handstand előadása, de fellép még a román Duo Romance kínai rúd produkciójával, Ukrajnából a Duo Feeling gurtni, Jan Szokolovszkij és Marija Ilienko pedig kerékpáros artista számával. 
    Graeser József kiemelte: a Győztesek karneválja a cirkuszban január 19. és március 11. között, hetente nyolc alkalommal lesz látható a Fővárosi Nagycirkuszban.