Andrea napja van. | 2024.04.18

Karácsonyi ünnepség a Kazincbarcikai Járási Hivatalban

2017-12-22 08:03:17

A hagyományokhoz híven a Kazincbarcikai Járási Hivatal karácsonyi ünnepséget szervezett munkatársai számára. Csütörtök délután, a hivatal zsúfolásig megtelt nagytermében tartott rendezvény a kazincbarcikai Ádám Jenő Általános Iskola kórusának előadásával kezdődött, majd Szaniszló János hivatalvezető köszöntötte a résztvevőket.

A kazincbarcikai Ádám Jenő Általános Iskola énekkarának előadása (A képre kattintva képtárnyílik.)

A hivatalvezető értékelte az elmúlt évet, megköszönve a munkatársak helytállását, energiát és időt nem kímélő munkát, a kiváló szakszerűséget, és az állampolgári elegédettséget kiváltó szolgáltatást. A beszámolóból megtudhattuk, hogy 2017-ben 155 ezer ügyet dolgoztak fel a Kazincbarcikai Járási Hivatalban.

Szaniszló János a Kazincbarcikai Járási Hivatal vezetője megköszönte a munkatársak munkáját (A képre kattintva képtár nyílik.)

- A jövőben is hasonló hozzáállásra van szükség, hiszen a területi közigazgatás új lépcsőfokhoz érkezett. Számos törvény módosítása, új eljárási szabályok életbelépése, az egyszerűsítés és a hatékonyság irányába mutat, és a hatósági elsőfokú döntések jelentős része a járási hivatalokhoz került – mondta Szaniszló János

A hivatalvezető tolmácsolta Lázár János miniszter és Demeter Zoltán országgyűlési képviselő ünnepi jókívánságait.