Auguszta napja van. | 2024.03.29

Nemkívánatos Miskolcon Soros György Nyitott Társadalom Alapítványa

2017-12-11 14:02:41

Új programot indít a Soros György által alapított Nyílt Társadalom Alapítvány a Dél-dunántúli és Észak-alföldi régióban, ahol több százezer dollárt fognak szétosztani civil kezdeményezések között. Erről Csontos Csaba, a Nyílt Társadalom Alapítvány nemrég kinevezett szóvivője beszélt a napokban. A projekt részeként új irodák nyílnak Pécsen és Debrecenben is, ahol már két helyi szervezet be is kapcsolódott a Soros-programba.

Soros György látva, érezve azt az ellenállást, amelyet a magyar társadalom tanúsít bevándorlás-politikája, és terve ellen, offenzívába kezd.
Alapítványának vidéki terjeszkedése nem más, mint nyílt beszállás a magyarországi választási kampányba, csak éppen nem nyílt sisakban politikusként, politikai párttá szerveződve, hanem dollár százezrekkel a zsebében, alattomos módon, civilek, álcivilek mögé bújva.
Szeretném hangsúlyozni Miskolc város vezetése és én személy szerint is nagyra értékelem a civil társadalom önszerveződését és önkéntesen végzett társadalmi munkáját. Ezt minden évben költségvetési forrásainkkal támogatjuk is a miskolciak javára.

Ám a Soros féle szerveződések se nem önszerveződőek, se nem önkéntesek. Esetükben inkább felülről szervezett zsoldosokról van szó, akik civil szervezeti formában dollár-százezrekből akarják immár nem csak népszerűsíteni a nyitott társadalom ideológiáját, hanem most már egyenesen ennek bevezetését akarják kierőszakolni a politikai döntéshozóktól Brüsszelben.
A Soros hálózat hazai terjeszkedését mindezek alapján károsnak, és a magyar állampolgárok akarata elleninek kell minősítenünk.
Miskolcon 2010-óta a városvezetés a nyugalom és a biztonságra megteremtésére illetve egy élhető város újjáépítésére szövetkeztünk a miskolciakkal.
Ezúton szeretném jelezni, hogy nem engedem meg azt, hogy bárki ezt a nyugalmat megzavarja, és városunkba telepedjen azért, hogy olyan bevándorlás-politikát terjesszen a miskolciak körében, amelyre a miskolciak már többször nemet mondtak. Tartsuk tiszteletben ezt a véleményt, és aki nem ezt teszi, az nem más, mint provokátor, aki megbontja városunk nehezen elért nyugalmát.
Minderről levélben fogom értesíteni a Nyílt Társadalom Alapítványt, és arra fogom kérni őket, hogy tartsák tiszteletben a miskolciak álláspontját a Soros-tervvel kapcsolatban, és provokatív jelenlétükkel ne ássák alá a város nyugalmát.